ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מסירה בין מגדלים
מנהל: מפקחים
Re: מסירה בין מגדלים
אני מעוניין לכל תוכי...עם עדיפות לקוקטייל.
לדבר איתי בפרטי או פה בבקשה...
אני גם בהרצליה ככה שעדיף שיהיה מאזור המרכז.
תודה רבה מראש!
יותם...
לדבר איתי בפרטי או פה בבקשה...
אני גם בהרצליה ככה שעדיף שיהיה מאזור המרכז.
תודה רבה מראש!
יותם...
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
כל הכבוד על הרעיון
יש לי כל מיני אביזרים לכנרים סלסלאות ברזל
ומיתקני האכלה לכלובים קטנים
ל מ ס י ר ה
יש לי כל מיני אביזרים לכנרים סלסלאות ברזל
ומיתקני האכלה לכלובים קטנים
ל מ ס י ר ה
שלומי מה למשל? ומאיפה אתה?
שלום אני מבאר שבע
אני בן 14 ויש לי תוכים ממש מעת אך פעם לא ידעתי כלום על תוכים כמעת אך גידלתי אותם בצורה חמה ואוהבת.
עכשיו יש לי גם 3 תוכונים 1 זכר 2 נקבות והם לא עובדים כל כך מי שרוצה שנחליף 3 תוכונים בעד זוג נחמדים אשמח ביותר לעזרה כי אני ילד קטן בן 14 לגידול תוכים וקשה לי.
אני בן 14 ויש לי תוכים ממש מעת אך פעם לא ידעתי כלום על תוכים כמעת אך גידלתי אותם בצורה חמה ואוהבת.
עכשיו יש לי גם 3 תוכונים 1 זכר 2 נקבות והם לא עובדים כל כך מי שרוצה שנחליף 3 תוכונים בעד זוג נחמדים אשמח ביותר לעזרה כי אני ילד קטן בן 14 לגידול תוכים וקשה לי.
[quote="3577";p="77108"]שלום אני מבאר שבע
עכשיו יש לי גם 3 תוכונים 1 זכר 2 נקבות והם לא עובדים כל כך מי שרוצה שנחליף 3 תוכונים בעד זוג נחמדים אשמח ביותר לעזרה כי אני ילד קטן בן 14 לגידול תוכים וקשה לי.[/quote]
החלפת תוכים "בקנייה מכירה " ולא כאן.
כאן אם יש לך חפץ או תוכי למסור.
עכשיו יש לי גם 3 תוכונים 1 זכר 2 נקבות והם לא עובדים כל כך מי שרוצה שנחליף 3 תוכונים בעד זוג נחמדים אשמח ביותר לעזרה כי אני ילד קטן בן 14 לגידול תוכים וקשה לי.[/quote]
החלפת תוכים "בקנייה מכירה " ולא כאן.
כאן אם יש לך חפץ או תוכי למסור.
שלום ,
מי שמעוניין בחזיתות לארוניות של כנרים שישאיר לי טלפון .
יש לי 6 יחידות במצב חדש למסירה .
בנוסף יש לי 4 תאי הטלה לתוכונים .
אני משדרות
דורון 0545778756
מי שמעוניין בחזיתות לארוניות של כנרים שישאיר לי טלפון .
יש לי 6 יחידות במצב חדש למסירה .
בנוסף יש לי 4 תאי הטלה לתוכונים .
אני משדרות
דורון 0545778756
מחפשת מישו שמוסר תוכי מנוצה להחתמה (כי אני לא יכולה לקנות או לבנות אומנת..)
הערה אוטומטית: תגובות אוחדו - 19 פבואר 2010, 20:29
אולי מישו מוסר כלוב לדררות? יש בבצפר כלוב פצפון שהדררות בקושי זזות בו.. ובתפוח פיס אין הרבה תקציב.. אולי מישו מוכן לעזור? (אם אפשר עם צעצועים - בהחלט יותר טוב!)
אנחנו נמצאים באופקים, אבל יש מצב שאחד המורים יוכל לאסוף ולהביא.. (אני מדברת בשם האחראית על התוכים, כי היא לא מכירה את הפורום XD)
תודה לכל העוזרים!!
הערה אוטומטית: תגובות אוחדו - 19 פבואר 2010, 20:29
אולי מישו מוסר כלוב לדררות? יש בבצפר כלוב פצפון שהדררות בקושי זזות בו.. ובתפוח פיס אין הרבה תקציב.. אולי מישו מוכן לעזור? (אם אפשר עם צעצועים - בהחלט יותר טוב!)
אנחנו נמצאים באופקים, אבל יש מצב שאחד המורים יוכל לאסוף ולהביא.. (אני מדברת בשם האחראית על התוכים, כי היא לא מכירה את הפורום XD)
תודה לכל העוזרים!!
- שאול וקנין
- בקיעה

- אזור מכירה: צפון
- שם פרטי:: יש כינוי
מחפשת מישו שמוסר אומנת (כי אני לא יכול לקנות או לבנות אומנת..)
שאול [צנזור אוטומטי - התראה נשלחה למנהל]
שאול [צנזור אוטומטי - התראה נשלחה למנהל]
מחפש תוכי האכלת יד עם יש לכם משו בשבלי דברו איתי !
למסירה תוכון בן קצת יותר משנה האכלת יד שקצת התקלקל (לא הוצאתי אותו הרבה זמן) הוא כנראה זכר והוא מטובע. המקור שלו חצי שבור אבל הוא אוכל תערובת לתוכונים בלי בעיה.