יש לי את התוכן כבר שלושה שבועות, קיבלתי אותו עם כנפיים גזורות והוא יכול היה לעוף רק שני מטר ולא הצליח להתרומם.
לפני כמה ימים שמתי לב שגדלו לו הכנפיים באופן משמעותי, וכיום הוא מצליח לעוף בכל הבית בלי בעיה.
זה תוכי האכלת יד לכן אני רוצה לגזור לו את הכנפיים גם כי אני מפחדת שיעוף לי וגם כדי להגביל אותו בתעופה.
האם אני יכולה לעשות זאת לבד, אם כן אז איך?
אם לא, למי אני יכולה לפנות ועל מי אני יכולה לסמוך במידה ואין וטרינר שיוכל לעשות זאת?
תודה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך לגזור את הכנפיים לתוכון?
מנהל: מפקחים
Re: איך לגזור את הכנפיים לתוכון?
ישנם מגדלים אשר גוזרים לבד את הנוצות לתוכי, כדאי לראות כיצד עושים זאת לפני גזירה בפעם הראשונה.
לשאלתך, או מגדל מנוסה שכבר גזר נוצות או וטרינר.
תרשים לגזירה\קיטום נכונה של נוצות תעופה
לשאלתך, או מגדל מנוסה שכבר גזר נוצות או וטרינר.
תרשים לגזירה\קיטום נכונה של נוצות תעופה
התוכון עדין לא סומך עלי, אם אני אגזור לו את הכנפיים זה יגרום לא לפחד ממני או להיות יותר תוקפני?
עלול להיות שיפחד ויהיה תוקפני, כלומר יחשוש .
אני מציע שבפעם הראשונה יעשה זאת מישהו מקצועי ואת תראי איך הוא עושה , בינתיים עד לפעם הבאה יעבור זמן והוא פחות יפחד ממך ותוכלי לעשות זאת לבדך.
אני מציע שבפעם הראשונה יעשה זאת מישהו מקצועי ואת תראי איך הוא עושה , בינתיים עד לפעם הבאה יעבור זמן והוא פחות יפחד ממך ותוכלי לעשות זאת לבדך.
נכון!אלי צודק!
ש.א
ש.א
זה לא דבר מסובך אך חובה שבפעם הראשונה יעשה זאת מישהו מנוסה. בהצלחה!
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!