ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל פינק עִוֵּר
מנהל: מפקחים
גוזל פינק עִוֵּר
שלום חברים
לזוג זברה פינק האיזבלים שלי נולדו 5 גוזלים,
אחד הגוזלים יצא עִוֵּר, הוא חי רק כי ההורים דואגים לו ולאחים שלו למזון, וזה ברור שהוא לא יכול לחיות לבד,
בטבע מזמן הוא לא היה מחזיק מעמד ,
מה אתם אומרים ? מה לעשות עם הגוזל ? אני בדילמה
לזוג זברה פינק האיזבלים שלי נולדו 5 גוזלים,
אחד הגוזלים יצא עִוֵּר, הוא חי רק כי ההורים דואגים לו ולאחים שלו למזון, וזה ברור שהוא לא יכול לחיות לבד,
בטבע מזמן הוא לא היה מחזיק מעמד ,
מה אתם אומרים ? מה לעשות עם הגוזל ? אני בדילמה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
Re: גוזל פינק עִוֵּר
מה זאת אומרת עיוור? מהיכן המסקנה? ולא אין דילמה ערך חיים קודם לכל

השמים אינם הגבול
השאלה הנשאלת היא האם העיוורן הוא כתוצאה מבעייה בעיניים שאפשר לפתור או פגם מולד , אם אתה יכול לתאר את מצבו כפי שאתה רואה אותו זה יעזור.
את השאלה אני מציע בחום שתפנה למענה וטרינרי של ד"ר שרביט כדי שנקבל גם ממנו תשובה מניסיונו האישי.
בעיקרון קראתי בעבר על תוכי עיוור שחי והסתדר בכוחות עצמו, הוא פשוט ידע היכן מיקום המים והאוכל והיה מגיע אליהם.
את השאלה אני מציע בחום שתפנה למענה וטרינרי של ד"ר שרביט כדי שנקבל גם ממנו תשובה מניסיונו האישי.
בעיקרון קראתי בעבר על תוכי עיוור שחי והסתדר בכוחות עצמו, הוא פשוט ידע היכן מיקום המים והאוכל והיה מגיע אליהם.
אני יכול לצלם מחר
הגוזלים יצאו מתא ההטלה ולגוזל הנ"ל העיניים סגורות במעין עור וזה נראה שאין לו עיניים בכלל
בזמן שהאחים שלו מקפצים ועפים מצד לצד הוא יושב ולא זז
הגוזלים יצאו מתא ההטלה ולגוזל הנ"ל העיניים סגורות במעין עור וזה נראה שאין לו עיניים בכלל
בזמן שהאחים שלו מקפצים ועפים מצד לצד הוא יושב ולא זז
מעניין, לדעתי שווה לצלם ולהעלות תמונה ושאלה לד"ר שרביט.
מאמץ את הרעיון מחר אני מצלם
לדעתי זה פגם מולד, יש חריגים גם בציפורים
לדעתי זה פגם מולד, יש חריגים גם בציפורים
כן!
זה כניראה פגם מולד!
תביא תמונה וניראה בהצלחה!
ש.א
זה כניראה פגם מולד!
תביא תמונה וניראה בהצלחה!