ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תותי ורמבו החמודים
מנהל: מפקחים
Re: תותי ורמבו החמודים
ווואאייייייייייייייייייי איזה חמדים!!!!!!!!!!!!!!!
רציתי לשאול עם הגזירה של רמבו היא גזירה טובה [ורמבו לא שלי]
תודה לכולם צוריאל את יכולה להכין לי חתימה כמו שלך בבקשה ?
איזי מתוקים! כאלה יפים!!
קשה לקבוע אם הגזירה טוב כשהכנף סגורה.
אם אפשר, תצלם אותו כשמישהו פותח לו בזהירות את הכנף (בלי להכאיב כמובן)ואפשר יהיה להגיד לך.
קשה לקבוע אם הגזירה טוב כשהכנף סגורה.
אם אפשר, תצלם אותו כשמישהו פותח לו בזהירות את הכנף (בלי להכאיב כמובן)ואפשר יהיה להגיד לך.
נערך לאחרונה על ידי אלמוגי ב 15 דצמבר 2009 12:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

אלמוג אני בן חח XD
והוא לא שלי אז ככה שהוא בא אליי רק מתי שחברה של אחותי באה שהיא תבוא אני ינסה
והוא לא שלי אז ככה שהוא בא אליי רק מתי שחברה של אחותי באה שהיא תבוא אני ינסה
תותי היא שלי והלכנו לווטרינר הוא בדק אותה אני הולכים פעם בחודש כדי לבדוק עם תותי בריאה והיא במצב בריאותי טוב והגזירה הוא אמר שבסדר
בסך הכל תותי במצב מעולה אני זוכר שקנינו אותה היא הייתה קטנה עם מחלה ורזה ללא ויטמנים היא כבר כמעט שנה אצלי והיא התחילה להשמין אנחנו נותנים לה פירות ואנחנו מדביקים על הפירות את האוכל שלה והיא מתנעגת על זה כמו לא יודע מה
בסך הכל תותי במצב מעולה אני זוכר שקנינו אותה היא הייתה קטנה עם מחלה ורזה ללא ויטמנים היא כבר כמעט שנה אצלי והיא התחילה להשמין אנחנו נותנים לה פירות ואנחנו מדביקים על הפירות את האוכל שלה והיא מתנעגת על זה כמו לא יודע מה
כל הכבוד, נשמע שאתם מטפלים בה במסירות רבה.