שלום,
הג'אקו שלי פז (FEZ) אוהב לעמוד רוב היום על הסטנד מעל הכלוב..
עכשיו הוא מחרבן לשכבת עיתונים שהיא מתחתיו, ולאחר מכן הולך שם וממלא את רגליו בחרא.
אחר כך שהוא מטייל הוא משאיר עקבות של חרא וזה קשה ומעצבן ולנקות, וגם כמובן שאני רוצה להרים אותו אחר כך ולשחק איתו זה קצת מגעיל (:
אז מה עושים?
רוב הזמין ניקיתי את רגילו עם מגבון .
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הצואה שלהם
מנהל: מפקחים
Re: הצואה שלהם
שלום אדון HighDeath!
קראתי את הבעיה שלך ויש לי טיפ בשבילך:
1.תעשה מגש מתחת לכלוב במקום שכבת עיתונים ושהמגש יהיה מתחת לכלוב ולא בתוכו כך אדון ג"אקו המפונק שלך לא יגיע לחרא וכך תחליף לו כל יום ולא יהיה חרא על רגליו של התוכי.
יום טוב
קראתי את הבעיה שלך ויש לי טיפ בשבילך:
1.תעשה מגש מתחת לכלוב במקום שכבת עיתונים ושהמגש יהיה מתחת לכלוב ולא בתוכו כך אדון ג"אקו המפונק שלך לא יגיע לחרא וכך תחליף לו כל יום ולא יהיה חרא על רגליו של התוכי.
יום טוב
אני מתאר לעצמי שיש לך את סוג הכלובים כגון A10/11A וכו' שמתחת לסטנד ישנו מגש עליו אתה מניח עיתונים.
הפיתרון הפשוט הוא להוציא את המגש ולהשאיר את הרשת שמתחתיו בלבד, הצואה נופלת עד למגש התחתון בכלוב
לשם הוא לא מגיע בגלל הרשת המפרידה.
הפיתרון הפשוט הוא להוציא את המגש ולהשאיר את הרשת שמתחתיו בלבד, הצואה נופלת עד למגש התחתון בכלוב
לשם הוא לא מגיע בגלל הרשת המפרידה.
[quote="55";p="76865"]אני מתאר לעצמי שיש לך את סוג הכלובים כגון A10/11A וכו' שמתחת לסטנד ישנו מגש עליו אתה מניח עיתונים.
לשם הוא לא מגיע בגלל הרשת המפרידה.[/quote]
תודה לשניכם,
וכן אני מצטער על כך, הכלוב גבוהה אך הוא דיי קטן מבפנים, חבל שאבי קנה לי אותו, לא נורא, היו לו כוונות טוובות.
במילא פז בקושי נמצא בתוך הכלוב.
תודה
לשם הוא לא מגיע בגלל הרשת המפרידה.[/quote]
תודה לשניכם,
וכן אני מצטער על כך, הכלוב גבוהה אך הוא דיי קטן מבפנים, חבל שאבי קנה לי אותו, לא נורא, היו לו כוונות טוובות.
במילא פז בקושי נמצא בתוך הכלוב.
תודה