ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה דחופה התוכי חולה...
מנהל: מפקחים
שאלה דחופה התוכי חולה...
איפה יש מרכז וטרינרי מתמחה בתוכים הכי קרוב באיזור דרום תל אביב..
הקוקטייל שלי יושב בתחתית הכלוב כולו מנופח....
הקוקטייל שלי יושב בתחתית הכלוב כולו מנופח....
כשאני צודק אני צודק .. כי יכולתי לטעות.. ובגלל שכשאני טועה יכולתי להיות צודק אז אני תמיד צודק!!!

Re: שאלה דחופה התוכי חולה...
[TABLE][TR][TD]בית דגן[/TD][TD] [/TD][TD]הקריה החקלאית כביש ראשון לציון[/TD][TD]בעלי חיים כללי /בעלי כנף [/TD][TD]03-9688588 [/TD][TD]03-9688518[/TD][/TR][TR][TD]חולון[/TD][TD]ד"ר עמיר מאורר[/TD][TD]רח' דוד שאלתיאל 16[/TD][TD]בעלי חיים כללי /בעלי כנף[/TD][TD]03-5516699[/TD][TD][/TD][/TR][/TABLE]
ב"ה תוכי יחלים
עמיר מאורר לא עונה.. ניסיתי כמה פעמים...
ולבית דגן אין לי איך להגיע...
מצאתי כמה מקומות אבל רק ב 3 וחצי 4 הם פותחים שוב...
נקווה שיחזיק מעמד עד אז...
הצואה שלו התחילה להיות מימית יותר.. ובצבע ירוק כהה כהה ונוזלי..
יש לכם מושג אולי כתוצאה ממה זה או מה הם התסמינים האלו?
ולבית דגן אין לי איך להגיע...
מצאתי כמה מקומות אבל רק ב 3 וחצי 4 הם פותחים שוב...
נקווה שיחזיק מעמד עד אז...
הצואה שלו התחילה להיות מימית יותר.. ובצבע ירוק כהה כהה ונוזלי..
יש לכם מושג אולי כתוצאה ממה זה או מה הם התסמינים האלו?
כשאני צודק אני צודק .. כי יכולתי לטעות.. ובגלל שכשאני טועה יכולתי להיות צודק אז אני תמיד צודק!!!

תפנה בטלפון לד"ר גדי שרביט הוא נמצא באשדוד ואם אתה יכול להגיע אליו הוא יכול לתת לך מענה לבעיה.
http://www.tukinfo.com/memberlist.php?m ... ile&u=2111
http://www.tukinfo.com/memberlist.php?m ... ile&u=2111
טוב אז ככה... התוכי היה אצל רופא.. ולטענתו זה בגלל שינוי במזון... מדוחן לכופתיות G14 של נוטריבירד
הוא התחיל לשלשל.. כרגע הוא קיבל אנטיביוטיקה ועוד איזה נוזל.. הוא נראה יותר טוב הוא עדיין משתדל לנוח אבל אני מאמין שזה בגלל האנטיביוטיקה...
בכל מקרה זה מוזר לי שזה בגלל האוכל.. יש מצב שהרופא סתם קשקש במוח?
הוא התחיל לשלשל.. כרגע הוא קיבל אנטיביוטיקה ועוד איזה נוזל.. הוא נראה יותר טוב הוא עדיין משתדל לנוח אבל אני מאמין שזה בגלל האנטיביוטיקה...
בכל מקרה זה מוזר לי שזה בגלל האוכל.. יש מצב שהרופא סתם קשקש במוח?

היית אצל וטרינר המתמחה בתוכים?
לטענתה כן.. אבל משהו בדיבור שלה מחשיד כאילו היא שואלת אותי איך לטפל בו....

מה שמה?איזו מרפאה?
שינוי בתזונה יכול לגרום לשינויים בצבע הלשלשת ולשינויים במירקם, בדרך כלל לא יהיו מלווים סימנים קלינים של חולשה התנפחות וכו' אלא אם התוכי מסרב לאכול ומכריז על שביתת רעב.
בכל מקרה אני לא אוהב במיוחד את מתן האנטיביוטיקה והטיפולים שניתנים "על עיוור" וללא בדיקה מקדימה לגילוי הבעייה אם ישנה כזאת.
שוב, אני לא יודע על סמך מה הטיפול התרופתי ומהי האבחנה .
שינוי בתזונה יכול לגרום לשינויים בצבע הלשלשת ולשינויים במירקם, בדרך כלל לא יהיו מלווים סימנים קלינים של חולשה התנפחות וכו' אלא אם התוכי מסרב לאכול ומכריז על שביתת רעב.
בכל מקרה אני לא אוהב במיוחד את מתן האנטיביוטיקה והטיפולים שניתנים "על עיוור" וללא בדיקה מקדימה לגילוי הבעייה אם ישנה כזאת.
שוב, אני לא יודע על סמך מה הטיפול התרופתי ומהי האבחנה .
היקר שהתוכי יבריא אני מאחל לו רפואה שלמה
תגיד לו אל תשכך טוב?
יום טוב אשר
תגיד לו אל תשכך טוב?
יום טוב אשר