ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מזון לקוקטליים
מנהל: מפקחים
מזון לקוקטליים
שלום!
רציתי לשאול האם דוחן זה מספיק לקוקטלים ולתוכונים או שצריך לתת עוד סוגים של מזון כי קניתי סק 25 ק"ג של דוחן נקי אז זה יספיק?
או להוסיף להם גרעיני חמנייה?
ומה עוד מומלץ לתת להם?
רציתי לשאול האם דוחן זה מספיק לקוקטלים ולתוכונים או שצריך לתת עוד סוגים של מזון כי קניתי סק 25 ק"ג של דוחן נקי אז זה יספיק?
או להוסיף להם גרעיני חמנייה?
ומה עוד מומלץ לתת להם?
Re: מזון לקוקטליים
מומלץ לקנות תערובת מעורבבת ולא רק דוחן,ניתן להרגיל את התוכים גם לפירות וירקות,וגם לקינוח מדי פעם מקל דבש שזה דבר שהקוקטיילים ובפרט התוכים מאוד אוהבים,חשוב שיהיה תמיד בכלוב סבידה או אבן גיר וכמובן מים טריים.חשוב לדעת שאסור בהחלט לתת לתוכים שוקולד אבוקדו ועגבנייה.
בהצלחה בגידול!
בהצלחה בגידול!
דוחן נקי בהחלט לא מספיק , קוקטלים צריכים תערובת זרעים עשירה ומגוונת ובנוסף פירות ירקות וסידן.
תראה בלינק הבא מה צריכה להכיל תערובת לציפורי אהבה / קוקטלים (מספר 3 ).
מכירת מזון לתוכים - כופתיות , דייסה להאכלת יד, מזון ביצים
מכירת מזון לתוכים - כופתיות , דייסה להאכלת יד, מזון ביצים
יש לי סק של דוחן צהוב 25 ק"ג
מה אני יכול להוסיף כדי להעשיר את המזון?
מה אני יכול להוסיף כדי להעשיר את המזון?
ענו לך כבר...
[quote="55";p="76978"]דוחן נקי בהחלט לא מספיק , קוקטלים צריכים תערובת זרעים עשירה ומגוונת ובנוסף פירות ירקות וסידן.
מכירת מזון לתוכים - כופתיות , דייסה להאכלת יד, מזון ביצים[/quote]
תבדוק מהם הזרעים בלינק שנתתי לך ולפי זה תוסיף, לדעתי את הדוחן יהיה לך קל יותר להוסיף לתערובת זרעים מאשר לקנות את כל סוגי הזרעים הנחוצים.
מכירת מזון לתוכים - כופתיות , דייסה להאכלת יד, מזון ביצים[/quote]
תבדוק מהם הזרעים בלינק שנתתי לך ולפי זה תוסיף, לדעתי את הדוחן יהיה לך קל יותר להוסיף לתערובת זרעים מאשר לקנות את כל סוגי הזרעים הנחוצים.
וואי אני יוסיף חמנייה ואז אחרי זה שיגמר הסק אני אקנה ממכםאת המזון הטוב D: