ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריבוי לא מוצלח
מנהל: מפקחים
ריבוי לא מוצלח
קניתי זוג קוקטיילים פרא.. אחד פייד פנינה והשני אלבינו..
בתוך תא ההטלה שלהם היו מעל 15 ביצים לא פוריות...
מה אפשר לעשות בכדי שהזוג יתחיל לייצר ביצים פוריות..
ניסיתי להחליף את הזכר בזכר שיש לי.. האכלת יד והנקבה לא מפסיקה לתקוף אותו ולתקשר בשריקות עם הזכר הקודם... {שנמצא בכלוב נפרד בחלל אחר לגמרי..}
בתוך תא ההטלה שלהם היו מעל 15 ביצים לא פוריות...
מה אפשר לעשות בכדי שהזוג יתחיל לייצר ביצים פוריות..
ניסיתי להחליף את הזכר בזכר שיש לי.. האכלת יד והנקבה לא מפסיקה לתקוף אותו ולתקשר בשריקות עם הזכר הקודם... {שנמצא בכלוב נפרד בחלל אחר לגמרי..}
כשאני צודק אני צודק .. כי יכולתי לטעות.. ובגלל שכשאני טועה יכולתי להיות צודק אז אני תמיד צודק!!!

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: ריבוי לא מוצלח
תנסה להחזיר את הזכר הקודם לפעמים ההטלות הראשונות לא פוריות
זה טבעי לחלוטין וקורה הרבה
זה טבעי לחלוטין וקורה הרבה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
[quote="2934";p="77349"]תנסה להחזיר את הזכר הקודם לפעמים ההטלות הראשונות לא פוריות
זה טבעי לחלוטין וקורה הרבה[/quote]
עם הזוג הקודם הם היו יחד שנה + וגם נראה כאילו הזכר הזה הוא סתם איזה זכר נשי כזה.. הוא פחדן והרבה יותר קטן מהנקבה מבחינה פיזית..
עם הזוג הקודם הם היו יחד שנה + וגם נראה כאילו הזכר הזה הוא סתם איזה זכר נשי כזה.. הוא פחדן והרבה יותר קטן מהנקבה מבחינה פיזית..
כשאני צודק אני צודק .. כי יכולתי לטעות.. ובגלל שכשאני טועה יכולתי להיות צודק אז אני תמיד צודק!!!

[quote="2934";p="77349"]תנסה להחזיר את הזכר הקודם לפעמים ההטלות הראשונות לא פוריות
תחזיר את הזכר לנקבה ותתאזר בסבלנות, הניסיונות לייצר ריבוי בדרכים של הפרדה והחלפה וכו' לרוב מאריכים את הזמן ולא מקצרים אותו תוך גרימת סבל לתוכים. יש לך זוג שקשור אחד בשני תן להם זמן, גם אצלנו בני האדם לוקח לפעמים שנים עד שהאשה נכנסת להריון אז מה עושים מחליפים זכר ? אני בכוונה מביא דוגמה מוקצנת אבל אל תשכחו שהתוכים הם בעלי חיים עם רגשות ולכן לפני פעולה של הפרדה צריך להפעיל את הלב. אני יודע שהחברים לא פועלים מתוך רוע ולכן אני מרשה לעצמי להעיר על כך.
תנו לתוכים זמן תזונה טובה שקט ואהבה והם יחזירו לכם בהרבה שימחה .
בהצלחה.
תחזיר את הזכר לנקבה ותתאזר בסבלנות, הניסיונות לייצר ריבוי בדרכים של הפרדה והחלפה וכו' לרוב מאריכים את הזמן ולא מקצרים אותו תוך גרימת סבל לתוכים. יש לך זוג שקשור אחד בשני תן להם זמן, גם אצלנו בני האדם לוקח לפעמים שנים עד שהאשה נכנסת להריון אז מה עושים מחליפים זכר ? אני בכוונה מביא דוגמה מוקצנת אבל אל תשכחו שהתוכים הם בעלי חיים עם רגשות ולכן לפני פעולה של הפרדה צריך להפעיל את הלב. אני יודע שהחברים לא פועלים מתוך רוע ולכן אני מרשה לעצמי להעיר על כך.
תנו לתוכים זמן תזונה טובה שקט ואהבה והם יחזירו לכם בהרבה שימחה .
בהצלחה.
הבעיה היא שהנקבה מטילה את הביצים שלי שהם בכלל יזדווגו... זה אומר משהו לא?!

אם הם לא הזדווגו ויש ביצים זה אומר שהביצים לא פוריות.
זה בידיוק כמו הביצים שהתרנגולות מטילות ושאנחנו אוכלים. אין בהם צאצא, והן לא פוריות.
זה בידיוק כמו הביצים שהתרנגולות מטילות ושאנחנו אוכלים. אין בהם צאצא, והן לא פוריות.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
זה בדיוק מה שאמרתי....
מה אפשר לעשות?
מה אפשר לעשות?

סבלנות זו הדרך להצלחה, במידה והם זוג רק סבלנות
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,