ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי מדבר הכי מצחיק בארץ!
מנהל: מפקחים
תוכי מדבר הכי מצחיק בארץ!
הייתי רוצה לחלוק איתכם סרטון של התוכי שלי מסוג ג'קו בן 4 , הוא מדבר בטירוף עם כישרון חיקוי שלא נתקלתי בעבר.
תהנו.
http://www.youtube.com/watch?v=aVHj07BMk_w
תהנו.
http://www.youtube.com/watch?v=aVHj07BMk_w
Re: תוכי מדבר הכי מצחיק בארץ!
חמוד מאוד, העלו את הסירטון שלו כבר לכאן אבל תמיד כיף לראות ולשמוע, האם הוא מחקה את הקול שלך?Re: תוכי מדבר הכי מצחיק בארץ!
[quote="55";p="77430"]
חמוד מאוד, העלו את הסירטון שלו כבר לכאן אבל תמיד כיף לראות ולשמוע, האם הוא מחקה את הקול שלך?[/quote]
תיארתי לעצמי שכבר העלו אותו לכאן כי יש המון צפיות וזה רק בחודשיים,
כן, חלק מהמילים זה הקול שלי, חלק של אבא שלי וחלק זה הקול שלי שאני מעט מעוות אותו בשביל שיהיה גבוה ומצחיק יותר.
הוא אומר עוד המון דברים ועושה גם את הקול של אמא שלי אבל לא תפסתי את זה במצלמה.
אני מקווה לעשות עוד סרטון בקרוב.. צריך להשאיר עליו את המצלמה איזה שעה טובה כשיש לו חשק חח.
חמוד מאוד, העלו את הסירטון שלו כבר לכאן אבל תמיד כיף לראות ולשמוע, האם הוא מחקה את הקול שלך?[/quote] תיארתי לעצמי שכבר העלו אותו לכאן כי יש המון צפיות וזה רק בחודשיים,
כן, חלק מהמילים זה הקול שלי, חלק של אבא שלי וחלק זה הקול שלי שאני מעט מעוות אותו בשביל שיהיה גבוה ומצחיק יותר.
הוא אומר עוד המון דברים ועושה גם את הקול של אמא שלי אבל לא תפסתי את זה במצלמה.
אני מקווה לעשות עוד סרטון בקרוב.. צריך להשאיר עליו את המצלמה איזה שעה טובה כשיש לו חשק חח.
יפה כל הכבוד, נראה תוכי שמח בריא ומטופל היטב שחי בתנאים מצויינים . נשמח לעוד סרטים בהמשך.
האם התוכי גדל אצלכם מגיל קטן ובאיזה גיל הוא התחיל לדבר?
האם התוכי גדל אצלכם מגיל קטן ובאיזה גיל הוא התחיל לדבר?
ממש חמודייי 

[quote="55";p="77441"]יפה כל הכבוד, נראה תוכי שמח בריא ומטופל היטב שחי בתנאים מצויינים . נשמח לעוד סרטים בהמשך.
האם התוכי גדל אצלכם מגיל קטן ובאיזה גיל הוא התחיל לדבר?[/quote]
כן, הוא בהחלט חי בתנאים של מושב מאוד נוחים, אפילו עברתי דירה לא מזמן והשארתי אותו אצל ההורים כי פשוט כל מקום שאקח אותו יהיה פחות טוב וזה יהיה לי עצוב ככה.
הוא אצלי 3 שנים בדיוק, קיבלתי אותו מחבר שהיה מגדל תוכים ועבר ליפן, הוא כבר דיבר מעט כשקיבלתי אותו, חודשיים בקושי הוציא מילה מהפה ואז נפתח בטירוף.
יש סיפור מאוד מרגש אחרי התוכי הזה,
חבר שלי גידל אותו מהרגע הראשון כי הוא בקע אצלו, ובאחת ההזרקות הוא חתך לו את הצוואר והזריק לו ממש לעור את האוכל, מייד הוא לקח אותו לוטרינר שניתח אותו וסידר את כל הסיפור, מאז הוא מאוד נקשר אליו וכשעבר ליפן הוא לא רצה למכור אותו לכן הביא לי אותו במתנה בשביל שאגדל אותו.
מאז אני מאוהב בו ולא אוותר עליו בעד שום הון שבעולם.
הרבצתי פה סיפור אה.. חח
האם התוכי גדל אצלכם מגיל קטן ובאיזה גיל הוא התחיל לדבר?[/quote]
כן, הוא בהחלט חי בתנאים של מושב מאוד נוחים, אפילו עברתי דירה לא מזמן והשארתי אותו אצל ההורים כי פשוט כל מקום שאקח אותו יהיה פחות טוב וזה יהיה לי עצוב ככה.
הוא אצלי 3 שנים בדיוק, קיבלתי אותו מחבר שהיה מגדל תוכים ועבר ליפן, הוא כבר דיבר מעט כשקיבלתי אותו, חודשיים בקושי הוציא מילה מהפה ואז נפתח בטירוף.
יש סיפור מאוד מרגש אחרי התוכי הזה,
חבר שלי גידל אותו מהרגע הראשון כי הוא בקע אצלו, ובאחת ההזרקות הוא חתך לו את הצוואר והזריק לו ממש לעור את האוכל, מייד הוא לקח אותו לוטרינר שניתח אותו וסידר את כל הסיפור, מאז הוא מאוד נקשר אליו וכשעבר ליפן הוא לא רצה למכור אותו לכן הביא לי אותו במתנה בשביל שאגדל אותו.
מאז אני מאוהב בו ולא אוותר עליו בעד שום הון שבעולם.
הרבצתי פה סיפור אה.. חח
איזה חמוד תוכי מדהים .