ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אמא תוקפת את הגוזל
מנהל: מפקחים
Re: אמא תוקפת את הגוזל
כנראה שאין ברירה, בכל מקרה תעקוב ותראה שלא נוצרת בעייה , האם אחיו אוכל לבד?
כן
היום שמתי לב שהאמא הטילה ביצה על תחתית הכלוב [ הוצאתי לה את התא ] אם אני יחזיר עוד 3 ימים את הזכר והתא יכול להיות שהים תטיל ביצים עם הפרשי זמן גדולים?
בגלל שיש לה ביצה בבטן או שכל ביצה מתפתחת בנפרד?
היום שמתי לב שהאמא הטילה ביצה על תחתית הכלוב [ הוצאתי לה את התא ] אם אני יחזיר עוד 3 ימים את הזכר והתא יכול להיות שהים תטיל ביצים עם הפרשי זמן גדולים?
בגלל שיש לה ביצה בבטן או שכל ביצה מתפתחת בנפרד?
[quote="55";p="77221"]יתכן מאוד שהא מתכוננת לסבב נוסף והגוזל מפריע לה, לעיתים אפשר לראות את הגוזלים הבוגרים יחסית נמצאים בתא עם האם למרות שיש לה ביצים והיא מקבלת את זה ללא בעייה , לעיתים המצב בדיוק כפי שאתה מתאר .
במקרים כמו שלך טוב עשית שהפרדת את הגוזל, אני מציע שאת האב תחזיר לכלוב עם האם ואת שני הגוזלים תשים בכלוב נפרד יחדיו.
תוודא שהם מגיעים לכלי האוכל והמים ויודעים למצוא אותם.[/quote]
זה מאשר את דברי שהנקבה התכוננה לסבב נוסף ולכן האגרסיביות כלפי הגוזל.
הנקבה יכולה לדחות את ההטלה, תחזיר את הזכר ואת התא . לרוב אין צורך לשנות להורים מיקום או להפריע להם, הדבר היחיד שעושים במקרים כאלה זה שמרחיקים את הגוזלים.
במקרים כמו שלך טוב עשית שהפרדת את הגוזל, אני מציע שאת האב תחזיר לכלוב עם האם ואת שני הגוזלים תשים בכלוב נפרד יחדיו.
תוודא שהם מגיעים לכלי האוכל והמים ויודעים למצוא אותם.[/quote]
זה מאשר את דברי שהנקבה התכוננה לסבב נוסף ולכן האגרסיביות כלפי הגוזל.
הנקבה יכולה לדחות את ההטלה, תחזיר את הזכר ואת התא . לרוב אין צורך לשנות להורים מיקום או להפריע להם, הדבר היחיד שעושים במקרים כאלה זה שמרחיקים את הגוזלים.