ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניתי ג'קו יום שישי.
מנהל: מפקחים
קניתי ג'קו יום שישי.
סוף סוף חלומי התגשם קניתי ג'קו מקסים איך מעלים תמונות אני רוצה עזרה וקצת הדרכה בטיפול.. לא שאני לא יודע...
לגבי כופתיות אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין כופתיות...חברות והכל.. מה צריך ליהיות בכלוב..ואיזה משחקים הוא אוהב...
אני מזכיר שאני לא טירון שלא מבין וחוקר והיו לי תוכים..אבל זה פעם ראשונה שזה בסדר גודל כזה..
תודה לכולם אוהב אותכם!
לגבי כופתיות אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין כופתיות...חברות והכל.. מה צריך ליהיות בכלוב..ואיזה משחקים הוא אוהב...
אני מזכיר שאני לא טירון שלא מבין וחוקר והיו לי תוכים..אבל זה פעם ראשונה שזה בסדר גודל כזה..
תודה לכולם אוהב אותכם!
Re: קניתי ג'קו יום שישי.
שמח לשמוע ומשתתף בשימחתך תתחדש 
העלאת תמונות :
http://www.tukinfo.com/tutorials/imageupload.html
תן לנו פרטים, בן כמה , מה אוכל כרגע וכו'.

העלאת תמונות :
http://www.tukinfo.com/tutorials/imageupload.html
תן לנו פרטים, בן כמה , מה אוכל כרגע וכו'.
המגדל ממנו קניתי אומר שהוא בן כ 4 חודשים...הוא אוכל כופתיות אני לא יודע את הסוג....הוא גם נתן לי קצת מזון מושרה שהוא אמר שהוא קונה מהשוק קצת מכל דבר ומשרה לו...אני שם לו תפוחים גזקים מלפפון פלפל...אבל הוא יותר עושה מהם סלט מאשר מכניס לפה...
תמונות בחפיף מהפלא...
אחד..
ועוד...
אחד..
ועוד...
איזה חמוד
תתחדש!
תתחדש!Re: קניתי ג'קו יום שישי.
תודה שלומצ'...בן כמה הוא נראה לכם?...וזה לא ג'קו תמנע\תמניה...נכון?
מאוד יפה תתחדש
לפי תמונה אין דרך לדעת את הגיל,
המון הצלחה
לפי תמונה אין דרך לדעת את הגיל,
המון הצלחה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
יפה, תתחדש, זה ג'אקו קונגו ולא תמנה ולי הוא נראה בן 4 חודשים, קשה לומר בבירור גם בגלל שהתמונות לא ברורות וצריך להתמקד בפנים ובעיניים, בכל מקרה זה לא יהיה מדויק. אם הוא כבר על החלק העליון של הכלוב פתח לו את הרשת ושים את מקל העמידה.
תיצמד למזון כופתיות שנגיש לך , החברה לא כל כך משנה פריטי בירד, נוטרי בירד, קייטי כולם טובים , תשתדל לרכוש כופתיות בגודל קטן ולא את הכופתיות הגדולות שבפיצוח חצי מהן עפות לכל עבר. אתה יכול לראות את הגודל של הכופתיות בלינק הבא בתמונה הראשונה מלמעלה:
מכירת מזון לתוכים - כופתיות , דייסה להאכלת יד, מזון ביצים
לגבי התזונה, תדאג שכ 70% מהתזונה תהיי מבוססת על כופתיות , השלושים אחוז הנותרים פירות ירקות תערובת מתאימה לג'אקו , סידן (סבידה) מים טריים שמוחלפים כל יום .
תיצמד למזון כופתיות שנגיש לך , החברה לא כל כך משנה פריטי בירד, נוטרי בירד, קייטי כולם טובים , תשתדל לרכוש כופתיות בגודל קטן ולא את הכופתיות הגדולות שבפיצוח חצי מהן עפות לכל עבר. אתה יכול לראות את הגודל של הכופתיות בלינק הבא בתמונה הראשונה מלמעלה:
מכירת מזון לתוכים - כופתיות , דייסה להאכלת יד, מזון ביצים
לגבי התזונה, תדאג שכ 70% מהתזונה תהיי מבוססת על כופתיות , השלושים אחוז הנותרים פירות ירקות תערובת מתאימה לג'אקו , סידן (סבידה) מים טריים שמוחלפים כל יום .
יש לו כופתיות קטנות מאוד...וכן אני פותח לו עם המקל הוא לא רוצה לזוז משם חח..
אבל חבר שלי אומר שזה חרא של כופתיות ושאני אקנה את היקרות האלו אנערף לא זוכר את השם..והוא אומר שזה נותן לו את כל מה שהוא צריך..
בעוד שהמגדל קונה לו השריות בנושף ומוסיף קצת גרעינים..ולא קונה כופיות של "מותגים"..מה חשיבות המותגים... הנה תקריב...
אבל חבר שלי אומר שזה חרא של כופתיות ושאני אקנה את היקרות האלו אנערף לא זוכר את השם..והוא אומר שזה נותן לו את כל מה שהוא צריך..
בעוד שהמגדל קונה לו השריות בנושף ומוסיף קצת גרעינים..ולא קונה כופיות של "מותגים"..מה חשיבות המותגים... הנה תקריב...