ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי חולה? או המגדל?
מנהל: מפקחים
Re: התוכי חולה? או המגדל?
נראה לי מסריח כל ההיסטוריה הזה אם המגדל לא מוכן לבדיקה למה לא אמר לך ישר שהוא לא מוכן?לא מבין למה לא שאלת על בדיקות לפני שלקחת אותו?אני גם מוכר תוכים אז תוכי אצלי אם יוצא מפתח של הבית גידול נשאר שמה למה אני יודע איך הוא יוצא אבל לא יודע איך הוא חוזר ועם מה.עכשיו מה הבעיה שיש הבעיה שיש שגם לא רוצים לשלם אם אני מוכר ג'רדין ואני יוסיף כסךף של בדיקות מי יקנה?אז מה אני עושה אני בודק את ההורים ואם ההורים בסדר אז גם הגוזלים בסדר.עכשיו אם אתה רואה את ההורים אצלו אצל המגדל אז שיביא לך לראות תעודות שהם לא חולים.אם קניתה בחווה רוב הסיכוי שאין הורים למה היום היבוא שולט נראה לי מסריח
שאלה אחרונה. לקחתי את הדגימה שנעשתה מולי בשכית סטרילית.
אפשר לדעת יותר על 2 המחלות השניות חוץ מכלמדיה?
אפשר לדעת יותר על 2 המחלות השניות חוץ מכלמדיה?
ד"א יש לציין שכל חברי הפורום בניצוחו של אלי...(ואני מדגיש את אלי כי הידע שלו עוזר לי המון ) כי מגיע לו קרדיט...
עזרו ,עוזרים...ויעזרו לי...בהמון החלטות ...
תודה לכולם טוב לדעת שיש קהל מעניין...שמתעניין בכאב של אחר..
עזרו ,עוזרים...ויעזרו לי...בהמון החלטות ...
תודה לכולם טוב לדעת שיש קהל מעניין...שמתעניין בכאב של אחר..
משה כתוב שהוא קנה אצל מגדל, כרגע הדבר היחיד שלא מובן הרצון לקבל את התוכי בחזרה ולא לבצע בדיקה ,אני הייתי בודק פוליומה וביק אנד פדר כדי להיות רגוע מבחינה שהתוכי לא חולה במחלה שאין לה מרפא.