יש מלא דברים.. מלאא !!
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
lockerz - חדש
מנהל: מפקחים
Re: lockerz - חדש
איפודים, אפילו יש שם קטנוע 
יש מלא דברים.. מלאא !!
יש מלא דברים.. מלאא !!
כתוב בכתבה שהאתר מיועד לגילאי 20 עד 30. זה באמת נכון? וגם כתוב שכרגע הפרסים מחולקים רק בארה"ב ובעתיד ישלחו גם לכל מדינות העולם

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
הכתבה היתה ממיזמן כבר שולחים לארץ ואפשר מגיל 13+
זה לא מגיע לארץ... מנסיון... והמלאי שלהם תמיד ריק.. אם אתם גרים בארה''ב.. זה משהו אחר.. למרות שהמלאי הוא אותו המלאי.. וזה סתם בזבוז של זמן על כלום..
כשאני צודק אני צודק .. כי יכולתי לטעות.. ובגלל שכשאני טועה יכולתי להיות צודק אז אני תמיד צודק!!!

צודק.. עכשיו גילית שחברה שלי גם גלשה שם היא הגיע למספר הנקודות שצריך ואפילו יותר, כדי לקנות מחשב נייד..
היא הזמינה ולא קיבלה כלום.
אז או שלחלק הם נותנים וחלק לא, או שזו סתם רמאות.
היא הזמינה ולא קיבלה כלום.
אז או שלחלק הם נותנים וחלק לא, או שזו סתם רמאות.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
בארץ אין טעם.. גם אם יש במלאי.. זה לא יגיע בחיים... כי הם לא מספקים לפה.. למי שמכיר יש שמה אופציה לקנות כרטיסי הגרלות עם הנקודות.. מארגנים אירוע במקום כלשהו וכל אחד בא עם המספר שלו.. ועושים הגרלה... בתנאים להגרלה כתוב רק למי שגר בארה''ב..
כשאני צודק אני צודק .. כי יכולתי לטעות.. ובגלל שכשאני טועה יכולתי להיות צודק אז אני תמיד צודק!!!

חמוד כבר שולחים לארץ וזה נכון
זה שקיבלתם חולצות זה חארטה...
זה אפילו לא הם שולחים אותם.. זה המערכת מחשב שולחת...
יש פה מישהו שקיבל כבר דבר בעל ערך כמו אייפוד פלסטיישן מצלמה ......?
זה אפילו לא הם שולחים אותם.. זה המערכת מחשב שולחת...
יש פה מישהו שקיבל כבר דבר בעל ערך כמו אייפוד פלסטיישן מצלמה ......?

כן אני חמוד XBOX360
ואיך בכתבה הם אמרו שהם שלחו לחבר שלהם והוא קיבל את זה???????
אז הנה עובDA.
ואיך בכתבה הם אמרו שהם שלחו לחבר שלהם והוא קיבל את זה???????
אז הנה עובDA.