ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי מוחזק בתנאים גרועים
מנהל: מפקחים
תוכי מוחזק בתנאים גרועים
שלום לכולם,
לא ידעתי איזה כותרת בדיוק לרשום אבל מקווה שתבינו את מה שאני בא להסביר,
אני גר ברמת גן ויש פה חנות חיות שלא מוכרת תוכים רק דגים ויש לו תוכי ג'אקו בכלוב קטן שהוא בכלל מתאים גג לקוקטייל,כל הכלוב מלא צואה,נוצות ושאריות אוכל.
אף פעם לא מתייחס אליו בעל החנות הוא שם את התוכי בחוץ כל היום בחורף ובקיץ מהבוקר עד הערב,התוכי ממש מסכן הוא מורט נוצות,יש לו מקל אחד בכלוב,וטבעת נדנדה שמזמן נהרסה.
ממש ממש תוכי מסכן כל היום אוכל רק גרעינים ובוטנים ואני בטוח שאתם יודעים שגרעינים זה לא בריא כאוכל,יש בזה המון שומן!
מה אפשר לעשות?אני ממש מרחם על התוכי היום באתי ליטפתי אותו הוא הוריד את הראש התלהב,שרק דיבר ממש ממש חמוד,ושהלכתי הוא התסכל והתחיל לשרוק ולדבר ממש ריחמתי עליו.
בקיצור מה אפשר לעשות בנושא?
בתודה,רביב
לא ידעתי איזה כותרת בדיוק לרשום אבל מקווה שתבינו את מה שאני בא להסביר,
אני גר ברמת גן ויש פה חנות חיות שלא מוכרת תוכים רק דגים ויש לו תוכי ג'אקו בכלוב קטן שהוא בכלל מתאים גג לקוקטייל,כל הכלוב מלא צואה,נוצות ושאריות אוכל.
אף פעם לא מתייחס אליו בעל החנות הוא שם את התוכי בחוץ כל היום בחורף ובקיץ מהבוקר עד הערב,התוכי ממש מסכן הוא מורט נוצות,יש לו מקל אחד בכלוב,וטבעת נדנדה שמזמן נהרסה.
ממש ממש תוכי מסכן כל היום אוכל רק גרעינים ובוטנים ואני בטוח שאתם יודעים שגרעינים זה לא בריא כאוכל,יש בזה המון שומן!
מה אפשר לעשות?אני ממש מרחם על התוכי היום באתי ליטפתי אותו הוא הוריד את הראש התלהב,שרק דיבר ממש ממש חמוד,ושהלכתי הוא התסכל והתחיל לשרוק ולדבר ממש ריחמתי עליו.
בקיצור מה אפשר לעשות בנושא?
בתודה,רביב
Reתוכי מוחזק בתנאים גרועים
אם אתה חושב שמדובר בהתעללות או שהתוכי מוחזק בתנאים לא נאותים אפשר להתקשר לתנו לחיות לחיות או לוטרינר העירוני ולדווח להם .
אתה יכול להישאר אנונימי . יש בחוק הוראות ברורות לגבי אחזקת בעלי חיים ולא נראה שהחנות עומדת בהם.
אתה יכול להישאר אנונימי . יש בחוק הוראות ברורות לגבי אחזקת בעלי חיים ולא נראה שהחנות עומדת בהם.
Re: תוכי מוחזק בתנאים גרועים
מה שם החנות והיכן היא נמצאת???
כשאני צודק אני צודק .. כי יכולתי לטעות.. ובגלל שכשאני טועה יכולתי להיות צודק אז אני תמיד צודק!!!

אז אני יפסם קוראים לה פרשריף ברחוב רשי יש לו כלוב כמו לקוואקר שלי
יש שמה פיצוחיה בפינה?
כשאני צודק אני צודק .. כי יכולתי לטעות.. ובגלל שכשאני טועה יכולתי להיות צודק אז אני תמיד צודק!!!

אני גר ליד בשכונה ליד החנות הזאת וכן זה ליד פיצוחיה קלית חממה
במקרה החנות חיות בהמשך הרחוב היא של חבר שלי.. ביום ראשון נלך לראות על מה מדובר לגביי התוכי..