ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פחד ממשחקים,כבר הגיע לייאוש
מנהל: מפקחים
Re: פחד ממשחקים,כבר הגיע לייאוש
כרגע בכלוב יש מקל אחד שהוא ליד האוכל והשני עומד באלכסון בצד שמאל
אני יחזיר את מקל השיוף עכשיו לאיפה שהוא היה.
ואת המשחק אני יפרק וישים איך שאמרת,מה עוד?
אני יחזיר את מקל השיוף עכשיו לאיפה שהוא היה.
ואת המשחק אני יפרק וישים איך שאמרת,מה עוד?
בוא נסתפק בשינויים האלה לעת עתה, תשאיר את המצב כך ונראה כיצד היא מתקדמת ומה תגובתה, נתין לפחות יומיים שלושה ונחליט איך להמשיך על פי ההתקדמות.
הכנסתי את זה עם גזר תלויי ביחד לטבעת,היא פחדה קצת בדקה את זה,נתנה ביס קטן לבדוק את הטבעת ואז את הגזר ואת הגזר היא אכלה.
שיחקה טיפה עם הטבעת והתחילה לצרוח ולהתלות על הכלוב כמעט ונפלה.
להוציא את המשחק?
שיחקה טיפה עם הטבעת והתחילה לצרוח ולהתלות על הכלוב כמעט ונפלה.
להוציא את המשחק?
מצטער על ההקפצה אבל ליצ'י לא מוכנה להתקרב היא מפחדת,צורחת,בורחת.
מה עושים?
אלי אם מחר אדבר איתך טלפונית זה בסדר?
מה עושים?
אלי אם מחר אדבר איתך טלפונית זה בסדר?
תרחיק את הצעצוע לפינה שהיא בדרך כלל לא נמצאת שם. ותשאיר אותו למשך מספר ימים.
אי אפשר להכריח את התוכי לשחק או לגרום לו לא לפחד בזמן כל כך קצר, התוכי שלך סובל מפחד רציני מפני צעצועים ולכן
תצטרך להתאזר בסבלנות וללכת שלב שלב לאט לאט, לבחון לאיזה חומרים הוא מתקרב, האם צעבים מסויימים גורמים לו לפחד, האם הנידנוד של המשחק מהווה איום לגבי וכו'.
פשוט לבחון את כל האפשרויות ועל פי זה להתקדם.
לגבי שיחות בטלפון, זה כמובן נושא לפרטי אך אין דבר שאי אפשר לפתור על גבי הפורום ולפתור בטלפון, לכן הפורום קיים .
אי אפשר להכריח את התוכי לשחק או לגרום לו לא לפחד בזמן כל כך קצר, התוכי שלך סובל מפחד רציני מפני צעצועים ולכן
תצטרך להתאזר בסבלנות וללכת שלב שלב לאט לאט, לבחון לאיזה חומרים הוא מתקרב, האם צעבים מסויימים גורמים לו לפחד, האם הנידנוד של המשחק מהווה איום לגבי וכו'.
פשוט לבחון את כל האפשרויות ועל פי זה להתקדם.
לגבי שיחות בטלפון, זה כמובן נושא לפרטי אך אין דבר שאי אפשר לפתור על גבי הפורום ולפתור בטלפון, לכן הפורום קיים .
בסדר , קצר את החוט או תלה את המשחק על הדופן של הכלוב כך שלא יתנדנד אלה יהיה שעון על הקיר של הכלוב, שוב במרחק כזה ממנה שהיא תתאמץ להגיע אליו.חבר לה שוב ירק או גזר למשל.לדעתי נראה התקדמות, שוב תהיה סבלני, לא מדובר כאן במשהו שהיא חייבת בצורה שמסכנת חיים או פוגעת בבריאותה , נכון משחקים חשובים אך לא פחות חשוב שהתוכי יהיה רגוע ולא מפוחד.