ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכים להצעה!
מנהל: מפקחים
תוכים להצעה!
שלום!
אני כמעט סגור על קוניור שמש,יש לי בעיה עם הרעשלו עם ההורים וזה..
אני מתחבט וקשה לי מאוד איזה תזוג תוכים טובים אני יכול להביא לרבייה ב-1200 ש"ח גג!! שאין איתם רעש גדול כמו הקוניורים.
צריך הצעה דחופה!
תודה רבה!!!!!!!
אני כמעט סגור על קוניור שמש,יש לי בעיה עם הרעשלו עם ההורים וזה..
אני מתחבט וקשה לי מאוד איזה תזוג תוכים טובים אני יכול להביא לרבייה ב-1200 ש"ח גג!! שאין איתם רעש גדול כמו הקוניורים.
צריך הצעה דחופה!
תודה רבה!!!!!!!
Re: תוכים להצעה!
אלכסנדרין אבל תחכה לעוד אנשים!
אלכסנדרון לא רועש?, צעקה שלו אתה והתוכי מחוץ לבית .
אל תטעו אנשים, בבקשה.
אם אתה רוצה ללכת בכיוון של הפרקיטים אתה יכול לעפבוד על גנטיקה, או פשוט להביא מוטציות יפייפיות.
קקריקים- צהובים/ילו פרונט, מה שאתה אוהב.
בורקיסים- רובינו/ לוטינו/ורודים
מזמרים- רובינו/אופליין/לוטינו/אופליין פייד.
גרין צ'יקים אתה גם יכול להביא אבל תלוי מה סיבולת הרעש שלך, כעיקרון הם רועשים יחסית.
תגיד מה הטעם שלך פחות או יותר ונוכל לעזור לך,
בהצלחה ושבוע טוב.
אל תטעו אנשים, בבקשה.
אם אתה רוצה ללכת בכיוון של הפרקיטים אתה יכול לעפבוד על גנטיקה, או פשוט להביא מוטציות יפייפיות.
קקריקים- צהובים/ילו פרונט, מה שאתה אוהב.
בורקיסים- רובינו/ לוטינו/ורודים
מזמרים- רובינו/אופליין/לוטינו/אופליין פייד.
גרין צ'יקים אתה גם יכול להביא אבל תלוי מה סיבולת הרעש שלך, כעיקרון הם רועשים יחסית.
תגיד מה הטעם שלך פחות או יותר ונוכל לעזור לך,
בהצלחה ושבוע טוב.
קוניור גרין צ'יק שקט יותר מהקוניור שמש.
אלכסנדרונים כמובן שגם הם מרעישים במהלך היום.
סנגלים שקטים אך אני בספק אם תמצא המחיר הזה זוג .
אלכסנדרונים כמובן שגם הם מרעישים במהלך היום.
סנגלים שקטים אך אני בספק אם תמצא המחיר הזה זוג .
קוניור גרין ציק' הוא יפה?
עוד הצעות?
האם בכל זאת נלך על הקוניור שמש?
הוא רועש בלי הפסקה גם בלילה כל היום?למשך כמה זמן הרעש?
עוד הצעות?
האם בכל זאת נלך על הקוניור שמש?
הוא רועש בלי הפסקה גם בלילה כל היום?למשך כמה זמן הרעש?
סתיו,
כמה דברים חשובים. קודם כל קונייר שמש, גרין צ'יק, סנגל, אלכסנדרינים: כולם תוכים שלא רק שכשהם בזוג רמת הרעש שלהם שונה, גם מזוג לזוג רמת הרעש שונה ומושפעת בין השאר גם מהסביבה. אתה צריך להחליט על כמה סוגים, ללכת למצוא זוגות, לבקר אצלהם כדי לשמוע את הרעש שלהם וכדי שיהיה לך יותר מושג. אם הרעש הוא בעיה אישית שלך, יכול להיות שסוג של רעש אחד יישמע לך יותר נסבל מהשני וכד'.
נראה לי בכל מקרה שאתה קצת מתחת לתקציב הנדרש בשביל חלק מהזוגות האלה. אם אתה מצפה לרבייה אתה צריך לחפש זוג שבאמת עובד או בעל פוטנציאל גבוה לרבייה ממגדל שאתה סומך עליו.
כמה דברים חשובים. קודם כל קונייר שמש, גרין צ'יק, סנגל, אלכסנדרינים: כולם תוכים שלא רק שכשהם בזוג רמת הרעש שלהם שונה, גם מזוג לזוג רמת הרעש שונה ומושפעת בין השאר גם מהסביבה. אתה צריך להחליט על כמה סוגים, ללכת למצוא זוגות, לבקר אצלהם כדי לשמוע את הרעש שלהם וכדי שיהיה לך יותר מושג. אם הרעש הוא בעיה אישית שלך, יכול להיות שסוג של רעש אחד יישמע לך יותר נסבל מהשני וכד'.
נראה לי בכל מקרה שאתה קצת מתחת לתקציב הנדרש בשביל חלק מהזוגות האלה. אם אתה מצפה לרבייה אתה צריך לחפש זוג שבאמת עובד או בעל פוטנציאל גבוה לרבייה ממגדל שאתה סומך עליו.

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
אם אתה מוכן להשקיע טיפה יותר אז מאיירס או ג'רדין או פרלי קוניור יהיה בחירה מעולה
ואם אתה מוכן להשקיע הרבה יותר אז פיונוס או קאיק יהיה מתאים לך
ואם אתה מוכן להשקיע הרבה יותר אז פיונוס או קאיק יהיה מתאים לך
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
החלטתי על זוג קוניור גרין צ'יק.
איך הם מבחינת האופי?מה עונת הרבייה?ואם אפשר תמונות של הצבעים הקיימים בגרין צ'יק.....
תודה רבה!
איך הם מבחינת האופי?מה עונת הרבייה?ואם אפשר תמונות של הצבעים הקיימים בגרין צ'יק.....
תודה רבה!
כך זוג קוקטיילים יפים לבנים או צהובים..
יש לי ואני מתקדם למשהו יותר רציני גידלתי את כל זה..אני מרגיש שזה פשוט לי...
מידע על הקוניור גרין צי'ק בבקשה.....
מידע על הקוניור גרין צי'ק בבקשה.....