ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שבר בנוצה של תוכי
מנהל: מפקחים
שבר בנוצה של תוכי
שלום לכולם,
לאחד התוכים שלי(הקוניור עין לבנה)
יש שבר בנוצה,הבעיה היא שאני לא יודע מה לעשות אשמח לעצות,מצורפות תמונות.
על מנת להיות ברור יותר מצורפת עוד תמונה מרחוק,הנוצה שבורה אבל היא ממש תפוסה בחלק קטן מה"שורש"(אני לא יודע איך להגדיר את זה)
ולא יורד דם ואין סימני דם
לאחד התוכים שלי(הקוניור עין לבנה)
יש שבר בנוצה,הבעיה היא שאני לא יודע מה לעשות אשמח לעצות,מצורפות תמונות.
על מנת להיות ברור יותר מצורפת עוד תמונה מרחוק,הנוצה שבורה אבל היא ממש תפוסה בחלק קטן מה"שורש"(אני לא יודע איך להגדיר את זה)
ולא יורד דם ואין סימני דם
- קבצים מצורפים
-
- 1.jpg (30.6 KiB) נצפה 1928 פעמים
-
- 2.jpg (29.3 KiB) נצפה 1928 פעמים
-
- 3.jpg (21.39 KiB) נצפה 1924 פעמים
Re: שבר בנוצה של תוכי
פשוט נשברה..לעניות דעתי ואני מדגיש...פשוט איפה שנשבר קח מספריים ותגזור מכיוון שאין דם וזה סתם יכול להיתפס לו איפה שהוא ויכאב לו בשורש הנוצה.
אני יודע כשהיה לי קוקטייל ומידי פעם הייתה נשברת נוצה בזנב הייתי גוזר לו וזה פשוט צומח מחדש...
אני יודע כשהיה לי קוקטייל ומידי פעם הייתה נשברת נוצה בזנב הייתי גוזר לו וזה פשוט צומח מחדש...
בשום פנים ואופן לא לגזור!
תן לה לנשור לבד. התוכי כבר יוציא אותה לבד.
תן לה לנשור לבד. התוכי כבר יוציא אותה לבד.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
התכוונתי לגזור במקום השבר..בכל מקרא זה לא קריטי אני מאמין...מניסיון אם השבר ינטה או שהוא נוטה למטה אז בטיפוס בכלוב הוא מן הסתם יתפס בין הסורגים...ויצור מצב שיכאב לו...
חכה בכל מקרא לעוד תשובות.
חכה בכל מקרא לעוד תשובות.
אוקי נראה לי יותר הגיוני לחכות שהיא תשבר לבד לגמרי ואז תיפול,מספרי לא נשמע לי זה רק כאב מיותר לתוכי ולא נכון לעשות זאת.
נשברה הנוצה לא נוצת דם...לפי התמונות היא נשברה ותלויה על חתיכה קטנה...אז מה זה משנה?..מהחינת כאב זה לא כואב..זה כמו נוצות תעופה שאתה גוזר.
שוב, לא לגעת, זה יכול לגרום סתם לנזק, הנוצה גם ככה תיפול, עדיף לחכות.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
על פי התמונה נראה שהנוצה מנותקת בחצייה והיא תיפול .
הנוצה כבר נפלה,כעבור כמה שעות בלי שנגעתי בה או גזרתי תודה לעונים.ואלי מזל טוב!