ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

השארת תוכי בחוץ

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
מתן_פ
בקיעה
בקיעה

השארת תוכי בחוץ

שליחה על ידי מתן_פ »

רציתי לדעת עם אפשרי להשאיר תוכי בחוץ עם כלוב כמובן?
תודה לעוזרים
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: השארת תוכי בחוץ

שליחה על ידי eli_lea »

לא הבנתי ממש את השאלה, תוכי יכול להיות בחוץ בכלוב אם הוא מוגן, אני מבין שאתה מדבר על תוכים מוחתמים .
צריך לתת את הדעת לדברים הבאים :
1.שחלק מהכלוב יהיה מוצל.
2.שלא יצליחו להתקרב אליו ולסביבתו טורפים כגון חתולים או בזים (מהסטרס הוא יכול למות).
3.שלא יהיה במקום בו ניתן לראותו מחוץ לבית דבר שעלול להוביל לגניבתו.

תוכים כפי שהינך יודע חיים מחוץ לבית בכלובים מוגנים ללא בעייה במקרה שלך כשמדובר במוחתם בהחלט לא מומלץ להשאירו לבד ויש להשגיח על התוכי.
מתן_פ
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מתן_פ »

עוד שאלה התוכי שלי משחק עם הנוצות הגדולות לא איפה שחתוך וזה נירא כאילו שהוא מפריד אותם...בקיצור זה נירא ממש לא יפה מה שהוא עושה הנוצות כאילו מצוקמטות מה יכולה להיות הסיבה?
משהסיטון
ביצה
ביצה

שליחה על ידי משהסיטון »

לא ציע לך להשאיר את התוכי בחוץ קרה לי מקרה שהתוכי נפצע בגלל חתול שניסה לתפוש אותו מחוץ לכלוב תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני לא יודע לומר במדויק כי איני רואה את ההתנהגות שלו, זה יכול להיות טבעי ויכול להיות משהוא אובססיבי.
אני מציע שתקלח את התוכי לפחות פעם עד פעמיים בשבוע, נסה לתת לו זמן רבבמים אם הוא מעוניין כדי שהמים יחדרו מתחת לכסות השומנית של הנוצות .
במקביל תעקוב ותראה במה וכמה התוכי שלך מתעסק במשך היום , כדאי למצוא פריטי משחק שיעסיקו אותו ויסבו את תשומת ליבו מטיפול בנוצות ללא הרף.
בעבר דיווחת על בעיות כגון לשלשת מימית שילשולים וכו', האם היום התוכי מלשלש צואה במבנה הנכון?
מתן_פ
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מתן_פ »

אני חושב שכן אלי...כמו שאמרת,אני מוציא אותו מהכלוב הוא שמח אז הוא משלשל רק חבל שזה מהר כל הזמן...והצבע של השלשלת היא ירוק וכמו פיפי כזה...ולגבי התנהגות הכל בסדר נירא לי למרות שהוא לא נותן לאף אחד מבן המשפחה להתקרב אליו רק אליי ושאני מגיע הביתה אני צועק לו מלמטה לואי והוא מחזיר לי שריקה שזה ממש אהבתיי
סמל אישי של משתמש
Eclectus
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Eclectus »

אני מצטרף לשאלה בקשר לתוכי בחוץ, אפשר לשים אותו בכזה קור מבלי לכסות אותו בניילון או לשים לו בית שיכנס אליו?
סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: דיויד

שליחה על ידי shiponix »

התוכי צריך להיות מכוסה ברמה כזו שהרוח לא תגיע אליו. שילוב של רוח וקור לא יכול להועיל להם יותר מדיי.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בשום אופן לא, התוכי חייב להיות מוגן לפחות מכל צידי הכלוב והגג ברמה שרוח ישירה לא תחדור.
בימים ממש קרים אני ממליץ לכסות את כל הכלוב כולל החזית.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”