ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלות טרם רכישת ג'אקו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

gogo
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

שאלות טרם רכישת ג'אקו

שליחה על ידי gogo »

אז ככה יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה גאקו ...
אז ככה אני ממש רוצה שהגאקו יתחבר אלי כמה שיותר ואם אני יקח גאקו גמול בן 3 חודשיים סביר להניח שהוא יהיה פחות רגיל אלי מאשר הייתי מגדל אותו מגיל שלוש שבועות האם זה נכון ??.
שאלה שניה קראתי כל מאמר באתר הזה ואני חושב שאני די בקי בלגדל גאקו כמו כן גם היו לי בעבר הרבה קוקטיילים אך מצד שני דיברתי עם איזה אחד שממנו אני רוצה לקנות והוא אמר שרוב הסיכויים שהגאקו ימות אצלי ...אם הוא יביא לי אותו בגיל חודש וחצי מה דעתכם ?

וכן אני יודע שצריך חימום מיוחד לתוכי ושהאוכל יהיה בטמפרטורה הנכונה ולאכיל אותו במזרק ושלוש 4 פעמיים ביום ועד הרבה דברים ....

תודה מראש ... . ...
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 30 דצמבר 2009 19:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת - כותרת אינפורמטיבית חובה
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל

Reשאלות טרם רכישת ג'אקו

שליחה על ידי צחי21 »

לדעתי זה סיכון...אבל אם אתה מתעקש תקח בגיל חודשיים ושבוע ותוכל להאכיל אותו.. זה יהיה יותר בטוח...חוץ מזה שצריך ניסיון וידע מתי להפסיק להאכיל לפי הזפק וכל זה...
gogo
בקיעה
בקיעה

Reשאלות טרם רכישת ג'אקו

שליחה על ידי gogo »

כן אני יודע שהיא מלאה מרגישים בגרון כזה

מה עד כדי כך סיכון :(?

ובקשר לשאלה השניה הוא יהיה רגיל אלי אם אני יקח אותו בן 3 חודשיים בידיוק כמו שאני יקח אותו בן שלו שבועות ? או חודש וחצי ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: שאלות טרם רכישת ג'אקו

שליחה על ידי eli_lea »

ברוך הבא,

האכלת גוזל ג'אקו לא מסתכמת במתן המזון, לעיתים נתקלים בבעיות שמגדל טרי לא יאתר בזמן וכשיבין כבר יהיה מאוחר.

רכישת גוזל כבן שלושה חודשים כשהוא נגמל ועצמאי זהו גיל מעולה והתוכי יתרגל אליך ללא בעייה.
gogo
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gogo »

מצטער על החפירה פשוט זה נושא נורא מלחיץ חח ... הוא יתרגל בידיוק אותו דבר בין אם שלוש חודשיים או שלוש שבועות? למה בן שלוש שבועות זה נראה כיאילו הוא חושב שאני ההורים שלו בגיל שלוש חודשיים זה נראה לי אחרת קצת לא ?

כי בסופו של דבר גמאני ירצה ללמוד להחתים ביום מין הימיים וצריך לעשות אם זה משהו ולא לבקש מאנשים שיעשו לי תעבודה השחורה ...
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל

שליחה על ידי צחי21 »

לדעתי זה אותו דבר כי זה עדיין שלב קטן מאוד זה תוכי שחי הרבה שנים ואם תתן אהבה תשחק איתו אפילו תן לו לאכול מיד או מהפה רק יעצים את הקשר...
עדיף שתתן למי שמבין את שלב האכלה שלא תחסיר ממנו דברים שיפגעו בו בעתיד...
gogo
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gogo »

אוקי סבבה מקווה שזה באמת ככה כמו שאתם אומרים ויהיה בסדר ....
אני די מחפש כרגע מאיפה ליקנות אז אם יש למישהו גוזל ובאמת בלי פאדיחות אחד שאפשר ליסמוך עליו אז תודיעו לי זה יעזור לי מאוד ...
ודרך הגב תודה אתם אחלה אנשים באמת עזרתם לי ...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה לא חופר והפורום נועד בדיוק לשאלות מהסוג הזה.
אתה לא חייב לעשות את ה"עבודה השחורה" ולהחתים לבד, תן למחתימים מקצועיים לעשות את העבודה כמו שצריך.

אני מציע שתרכוש תוכי שזה עתה נגמל אך עדיין זקוק לארוחה אחרונה של הדייסה, כלומר אינו תלוי בה אבל עדיין אוכל, חלק מהרוכשים ממני מקבלים דייסה למספר ימים ומזרק וכמובן הדרכה במקום כיצב להכין ולהאכיל את התוכי. בשלב זה אין סיכון להאכיל את התוכי והקשר בין המגדל והתוכי נוצר במהירות ולעיתים בין רגע.
gogo
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gogo »

כן עוברות לי מלא שאלות מפגרות בראש חח אז סבבה תודה :)... כי קראתי איפה שהוא באתר הזה או באתר אחר שגקואים נקשרים לבן אדם אחד ביגלל זה חששתי שהוא יפגע מזה שהמטפל עזב אותו ועכשיו הוא אצלי או משהו כזה ...
תגיד אז אם אתה בעניין של למכור אני די רוצה לקנות אחד ... אז דבר איתי ...

דרך הגב : על איזה גיל בדיוק אתה מדבר זאת אומרת באיזה גיל אתה מוסר אותם הכי קטנים ושאין סיכון ? ואם ואני יקנה ממטפל אחר איך אני ידע שהוא אכן בגיל שאני רוצה שהוא לא סתאם בא למכור לי לוקשים ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ראשית יש פורום שנקרא "קנייה מכירה" בפורום זה לא דנים בקניות מכירות.
אם ברצונך אתה יכול לפתוח נושא בקנייה מכירה ולבקש שיפנו אליך.

כל תוכי נגמל בגיל שונה על פי קצב התקדמותו, אם נוצר מצב שהרוכש מגיע בזמן והתוכי עדיין רוצה ארוחה נוספת אז זה מתאפשר.
הגיל בממוצע הינו חודשיים וחצי.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”