ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניית צעצועים בחו"ל
מנהל: מפקחים
קניית צעצועים בחו"ל
שלום לכולם,
בקרוב חבר שלי נוסע לחו"ל לבוסטון רציתי לדעת האם משתלם מבחינה כספית לקנות שם צעצועים והאם יש צעצועים מיוחדים שם שאין בארץ.
תודה רבה.
ד"א חבר שלי לא מבין בתוכים בכלל.(כמובן שהוא יעבור קורס על משחקים לתוכים לפני הטיסה).
בקרוב חבר שלי נוסע לחו"ל לבוסטון רציתי לדעת האם משתלם מבחינה כספית לקנות שם צעצועים והאם יש צעצועים מיוחדים שם שאין בארץ.
תודה רבה.
ד"א חבר שלי לא מבין בתוכים בכלל.(כמובן שהוא יעבור קורס על משחקים לתוכים לפני הטיסה).
Re: קניית צעצועים בחו"ל
לדעתי מיותר אלא אם כן אתה רוצה משהו מיוחד שראית ובא לך עליו, בסך הכל רוב הצעצועים בנויים על אותו עיקרון ואפשר להשיגם בצורה כזאת או אחרת בארץ.
אה אוקי ומבחינת מחיר?האם זה יותר זול או יותר יקר?
אני חושב שההבדלים ממש לא גדולים מה גם שמחירי הצעצועים השונים יחסית לא בשמיים. אם יש לך זמן פנוי אתה יכול להכין צעצועים שהתוכי יהנה מהם לא פחות מהצעצועים הקנויים.
מחיר הצעצועים בארץ ובחו"ל לפי הנסיון שלי אותו מחיר פחות או יותר...
ההבדל היחידי הוא שבחול קיימים דגמים יותר חדישים, מגוון יותר גדול ואפשר למצוא דברים ממש איכותיים אבל בהרבה כסף.
לכן אני מעדיף את הרוב לבנות ולדוגמא מקלות שיוף, נדנדות שיוף וכל הדברים שטיפה יותר קשה להכין אני קונה מוכן..
סתם דוגמא מקל שיוף מחמר וצדפות מיוחד לתוכים גדולים שנקנה בגרמניה.. (המחיר 17 יורו)
ההבדל היחידי הוא שבחול קיימים דגמים יותר חדישים, מגוון יותר גדול ואפשר למצוא דברים ממש איכותיים אבל בהרבה כסף.
לכן אני מעדיף את הרוב לבנות ולדוגמא מקלות שיוף, נדנדות שיוף וכל הדברים שטיפה יותר קשה להכין אני קונה מוכן..
סתם דוגמא מקל שיוף מחמר וצדפות מיוחד לתוכים גדולים שנקנה בגרמניה.. (המחיר 17 יורו)
נערך לאחרונה על ידי itay_l ב 01 ינואר 2010 23:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
דרך אגב זה לא האקלקטוס שלי..
אה אוקי ..תודה רבה פשוט חשבתי שהמחירים יהיו יותר זולים ויקנו לי שם כבר כמה משחקים.
אתה מכיר משהו שאפשר לקנות בזול בארהב לתוכים?
אתה מכיר משהו שאפשר לקנות בזול בארהב לתוכים?
אני חושב שכשמדובר בדברים קטנים יחסית זה מיותר, אתה יכול בארץ לרכוש בכמעט אותם מחירים ויכול תוך כדי לבחון את המוצר לגעת לראות להתרשם וגם לקבל אחריות ברוב המקרים.
אלי צודק ב100 אחוז!
הכי טוב בארץ, לא חסר מבחר באמת..והמחירים דומים נורא
הכי טוב בארץ, לא חסר מבחר באמת..והמחירים דומים נורא
חבל על הזמן שתבזבזו בשביל זה
זה לא שהוא הולך לחסוך לך מאות של שקלים...
זה לא שהוא הולך לחסוך לך מאות של שקלים...