ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניתי ג'אקו בן 4 חודשיים האכלת יד
מנהל: מפקחים
קניתי ג'אקו בן 4 חודשיים האכלת יד
אז ככה לפני שאני ישאל את השאלה רק רציתי להגיד שאל המטפל שלו הוא היה ממש חמוד ואפילו קרא לו אבא עכשיו הבאתי אותו הביתה קראתי את כל המאמרים באתר ואני בנתיים מביא לו לאכול מהיד שלי אך יש בעיה כל פעם שאני מנסה לגעת בוא הוא נושך אותי אני יודע שאסור לגעת בהם יומיים פשוט מפחיד אותי שזה ישאר ככה ואז אני אף פעם לא יוכל לגעת בוא :S ... (יום ראשון שלו אצלי )
מה אתם ממליצים ? ומה נראה לכם הוא יתרגל אלי ?
תודה מאוד לעוזרים שבת שלום
מה אתם ממליצים ? ומה נראה לכם הוא יתרגל אלי ?
תודה מאוד לעוזרים שבת שלום
Re: קניתי ג'אקו בן 4 חודשיים האכלת יד
אצל המטפל הוא עלה לך על היד?ליטפת אותו?
לא כתוב שאסור לגעת בהם יומיים (לפחות לא אצלנו באתר) כתוב שיש לתת להם זמן התאקלמות, אם התוכי לא מרגיש מאוים ומפוחד ונותן לך לגעת בו מהרגע הראשון אין בעייה לעשות זאת.
האם אתה חושש מהתוכי? התוכי חש בחוסר ביטחון מצידך, אם אתה מנסה להעלותו על היד היה החלטי.
אל תרים את היד מעל הראש של התוכי בתחילה, התוכי חש מאויים כאשר מגיעים אליו מאחור או ממעל, שים את היד בחיבור שבין הבטן התחתונה לרגליים ובדחיפה קלה אחורה נסה לגרום לו לעלות לך על היד.
לא כתוב שאסור לגעת בהם יומיים (לפחות לא אצלנו באתר) כתוב שיש לתת להם זמן התאקלמות, אם התוכי לא מרגיש מאוים ומפוחד ונותן לך לגעת בו מהרגע הראשון אין בעייה לעשות זאת.
האם אתה חושש מהתוכי? התוכי חש בחוסר ביטחון מצידך, אם אתה מנסה להעלותו על היד היה החלטי.
אל תרים את היד מעל הראש של התוכי בתחילה, התוכי חש מאויים כאשר מגיעים אליו מאחור או ממעל, שים את היד בחיבור שבין הבטן התחתונה לרגליים ובדחיפה קלה אחורה נסה לגרום לו לעלות לך על היד.
כן לפעמים הוא חש מאויים בעיקר שהיד שלי באה מלמעלה שלא בכוונה אני משתדל באמת שלא לעשות זאת והוא אוכל לי מהיד משחק במשחקים והכל אבל הוא נושך הוא לא אוהב את המגע הזה ...
תוכים צריכים להתרגל ישר למטפל החדש ולא לנשוך אותו על היום הרראשון שני ? ?
דרך הגב אם אני מרים אותו בלי שהוא כל כך רוצה הוא די מתנגד הוא ישר עולה לי על הכתפיים והבנתי שזה מאוד מסוכן ושככה הוא מרגיש השליט איך אפשר לפתור זאת ?
תוכים צריכים להתרגל ישר למטפל החדש ולא לנשוך אותו על היום הרראשון שני ? ?
דרך הגב אם אני מרים אותו בלי שהוא כל כך רוצה הוא די מתנגד הוא ישר עולה לי על הכתפיים והבנתי שזה מאוד מסוכן ושככה הוא מרגיש השליט איך אפשר לפתור זאת ?
טוב בסדר תודה מקווה יהיה בסדר 
כשהוא מנסה להגיע להגיע לכתפיים דרך היד שים את היד השניה ותרחיק אותו..וככה שוב..תלטף אותו..דבר אליו ברוגע...כל יום קצת...תוך 4 ימים הוא אני מאמין שהוא יזהה אותך ויקשר אליך.. בכל זאת זה קצת קשה לעבור ממגדל שהיה אצלו זמן רב...
תן לו אהבה אבל גם את הספייס שלו מידי פעם.. תיהיה בקרבת כלוב ותדבר אליו..
תן לו אהבה אבל גם את הספייס שלו מידי פעם.. תיהיה בקרבת כלוב ותדבר אליו..
חכה תן לזמן לעשות את שלו,תן לתוכי גרעינים מהיד,פקאן תהיה זוג שלו שהוא יתחבר אליך.
התרגלות של ג'אקו יכולה לקחת שבוע למשל אצלי עד שהתוכי עלה על היד.
הוא לא מכיר והוא חושש ולכן הוא מתקיף,תחכה אל תפסיק לתת לו גרעינים ופקאנים מהיד.
גם תפוח תתן לו שיהיה לך בהצלחה ואל תוותר.
התרגלות של ג'אקו יכולה לקחת שבוע למשל אצלי עד שהתוכי עלה על היד.
הוא לא מכיר והוא חושש ולכן הוא מתקיף,תחכה אל תפסיק לתת לו גרעינים ופקאנים מהיד.
גם תפוח תתן לו שיהיה לך בהצלחה ואל תוותר.
בקיצור תן ותראה אהבה.. זה לוקח קצת...וזה נורמאלי אל תתבעס חח