קודם כל תודה על התגובות.
צריך לקחת בחשבון שאצלי, לפחות לעכשיו והלוואי ואחרת, העניין של גנטיקה וצבעים לא יכול להיות מרכזי כי המטרה היא גוזלים להאכלת יד. הזוגות יהיו קבועים ולא משתנים, הגוזלים שלהם ייצאו להחתמה.
אני מבין מכולכם שגודל הכלוב שתיארתי קטן לשני זוגות ועדיף שיהיה לזוג אחד?
מה קורה אם אני מקצה לזה שני כלובים? זת'ו, שני כלובים של 60, 40, נגיד אחד מעל השני?
האם ההתעסקות שלהם אחד בשני עלולה להיות בעייתית מבחינת רעש?
מה אם הנוכחות של קוקוטיילים בסביבה? זה עלול להפריע להם ? (יש להקה בחוץ).
אני זוכר מפיץ' שאחד הדברים שהכי היו קשים לי איתו זה גם הציוצים שבאמת בגיל הזה יותר מוחצנים (דיסה דיסה דיסה! חח) וגם זה שבנחישות בלתי נתפסת הוא יכול היה לבלות שעות בלנסות לצאת מהכלוב אלי.. השאלה אם כשהם יהיו יותר מאחד לפחות ייתעסקו קצת אחד בשני..
אני זוכר המון סרטים מגניבים ביו טיוב של משפחות שהחתימו כמות ממש גדולה יחסית ביחד וזה היה נראה עמוס אבל ללא ספק חמוד.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התייעצות.. ממשפחת צ' האהבה..
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: התייעצות.. ממשפחת צ' האהבה..
אם פיץ' אחד שיגע אותך אז אל תחשוב לכיוון... ההתעסקות שלהם אחד עם השני הינו בתקשורת עם הציוצים שלהם.
הציוצים אצלי נשמעים רוב היום, אבל אני דווקא אוהב את הציוצים שלהם.
אצלי התוכים עם קוקטלים ועם סנגלים ואין בעיה, כל אחד בכלוב שלו והם רגילים ושם דבר לא מפריע.
כלוב אחד על השני לא הבנתי בדיוק איך הוא יתרום? יהיה זוג אחד ב-40X60 בסופו של יום? (אנא הסבר-פרט).
בעניין ההחתמה אני לא צריך לומר לך כמה מעניין זה להחתים ציפור אהבה, כבר יש לך נסיון בכדי להחליט אם
האופי שלהם מעניין אותך. אני חושב שהם בין התוכים היותר מעניינים בהחתמה. לראות את הקטנים האלו רצים
אלייך למזרק ומרגישים "בוסים" כבר בתחילה פשוט מעלף! הסקרנות שלהם, השובבות שלהם פשוט אני כל פעם
מתחרפן מחדש!! (כדאי שאני אפסיק פה או שאני מוחק דיון שלי חחחח)
הציוצים אצלי נשמעים רוב היום, אבל אני דווקא אוהב את הציוצים שלהם.
אצלי התוכים עם קוקטלים ועם סנגלים ואין בעיה, כל אחד בכלוב שלו והם רגילים ושם דבר לא מפריע.
כלוב אחד על השני לא הבנתי בדיוק איך הוא יתרום? יהיה זוג אחד ב-40X60 בסופו של יום? (אנא הסבר-פרט).
בעניין ההחתמה אני לא צריך לומר לך כמה מעניין זה להחתים ציפור אהבה, כבר יש לך נסיון בכדי להחליט אם
האופי שלהם מעניין אותך. אני חושב שהם בין התוכים היותר מעניינים בהחתמה. לראות את הקטנים האלו רצים
אלייך למזרק ומרגישים "בוסים" כבר בתחילה פשוט מעלף! הסקרנות שלהם, השובבות שלהם פשוט אני כל פעם
מתחרפן מחדש!! (כדאי שאני אפסיק פה או שאני מוחק דיון שלי חחחח)
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
פיץ' לא שיגע אותי מבחינת הקול שלו, הוא שיגע אותי כי הוא היה אובססיבי אלי
הם כולם הרי כאלה, אבל הוא היה כמו קפצון קטן.. אני פשוט חושב שכשיש להם אחד את השני אז הם גם קצת פחות היסטריים אליך. אני גם בדיוק קורא עכשיו על האפשרות שהחשיבות של גדילה עם אחים קיימת גם אצל תוכים. זה דווקא מעניין.
בסופו של יום יהיו שני כלובים של 40X60, בכל כלוב זוג אחד.
וכן.. גמ'ני מאד אהבתי את האופי שלו. בסופו של דבר היו לו כל מיני טקסים קטנים וכמה שהוא היה הקטן מבין כולם הוא גם היה הבוס. כל הזמן הייתי צריך לקחת אותו אלי ל-"הירגעות" חחחח .. (הוא הרי גדל פה עם שלושה קוקוטיילים וגרין צ'יק אחד).
אולי עדיף שאני אביא קודם זוג אחד ואחר כך אתקדם. נראה. זה לא פשוט להביא זוג ולצפות שיעבדו ישר וכאלה. זה הרי לא ייקרה.
בסופו של יום יהיו שני כלובים של 40X60, בכל כלוב זוג אחד.
וכן.. גמ'ני מאד אהבתי את האופי שלו. בסופו של דבר היו לו כל מיני טקסים קטנים וכמה שהוא היה הקטן מבין כולם הוא גם היה הבוס. כל הזמן הייתי צריך לקחת אותו אלי ל-"הירגעות" חחחח .. (הוא הרי גדל פה עם שלושה קוקוטיילים וגרין צ'יק אחד).
אולי עדיף שאני אביא קודם זוג אחד ואחר כך אתקדם. נראה. זה לא פשוט להביא זוג ולצפות שיעבדו ישר וכאלה. זה הרי לא ייקרה.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
בנוגע לכלובים אם יש לך זוג ב-40X40X60 אז אין לך בעיה זה מעל ומעבר.
בנוגע לגוזלים, אני לא יודע כמה הם היו אובססיבים אליי, הם פשוט נורא היו זקוקים לפעילות. אם אני הייתי מוציא אותם החוצה
הכל היה בסדר.. כל זמן שהם יהיו בכלוב הם לא יהיו מרוצים (כאלה הם) וכן ברגע שהם יהיו כמה אז בהחלט הם ירגעו טיפה
בנושא הנ"ל.
בנוגע לזוג, תשמע זה נורא תלוי. הם תוכים יחסית הרבה יותר "קלים" ולכן גם אחרי מעבר וכו' הם צריכים להטיל מהר באופן
יחסי במידה ואתה קונה זוג שעובד בוודאות (כמו זוג על ביצים). אני יכול לומר לך שאני קניתי ממש בהתחלה זוגות שידעתי
בוודאות שהם עבדו והתוצאות לא אחרו לבוא.. יתרה מכך אפילו זוגות שלא עבדו אבל ידענו בוודאות שהם זכר ונקבה ובגיל
המתאים והם גם התחילו לעבוד מהר מאוד.
אפשרות נוספת היא להקה גדולה של ציפורי אהבה. אתה מביא איזה 10 תוכים בוגרים בכלוב גדול - ווילר - תעופה
שם בפנים תאי הטלה ועם תנאים טובים אין סיבה שלא יתחברו לך מהר מאופן יחסי.
לציפורי אהבה, ברגע שאתה נותן להם כלוב טוב, תזונה טובה ובלי יותר מידיי הפרעות אתה תראה תוצאות.. הרביה שלהם
לא קשה.
בנוגע לגוזלים, אני לא יודע כמה הם היו אובססיבים אליי, הם פשוט נורא היו זקוקים לפעילות. אם אני הייתי מוציא אותם החוצה
הכל היה בסדר.. כל זמן שהם יהיו בכלוב הם לא יהיו מרוצים (כאלה הם) וכן ברגע שהם יהיו כמה אז בהחלט הם ירגעו טיפה
בנושא הנ"ל.
בנוגע לזוג, תשמע זה נורא תלוי. הם תוכים יחסית הרבה יותר "קלים" ולכן גם אחרי מעבר וכו' הם צריכים להטיל מהר באופן
יחסי במידה ואתה קונה זוג שעובד בוודאות (כמו זוג על ביצים). אני יכול לומר לך שאני קניתי ממש בהתחלה זוגות שידעתי
בוודאות שהם עבדו והתוצאות לא אחרו לבוא.. יתרה מכך אפילו זוגות שלא עבדו אבל ידענו בוודאות שהם זכר ונקבה ובגיל
המתאים והם גם התחילו לעבוד מהר מאוד.
אפשרות נוספת היא להקה גדולה של ציפורי אהבה. אתה מביא איזה 10 תוכים בוגרים בכלוב גדול - ווילר - תעופה
שם בפנים תאי הטלה ועם תנאים טובים אין סיבה שלא יתחברו לך מהר מאופן יחסי.
לציפורי אהבה, ברגע שאתה נותן להם כלוב טוב, תזונה טובה ובלי יותר מידיי הפרעות אתה תראה תוצאות.. הרביה שלהם
לא קשה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
תודה רבה עוזי! 
אני חושב שאני אתקדם. והאמת שאני חושב שאני גם אקשיב לך בעניין הפרסונטות.
עדכונים בהמשך
אני חושב שאני אתקדם. והאמת שאני חושב שאני גם אקשיב לך בעניין הפרסונטות.
עדכונים בהמשך