ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניתי גאקו בן 4 חודשיים האכלת יד
מנהל: מפקחים
קניתי גאקו בן 4 חודשיים האכלת יד
מצד אחד הוא אוכל לי מהיד והוא בא ליד שלי שיש לי אוכל והוא מסמן לי שהוא רוצה לאכול והכל אבל הוא נושך אותי שאני מנסה לגעת בוא והוא כבר אצלי 4 ימים מה אפשר לעשות כדי שלא ינשך או שאי אפשר לעשות כלום ?
Re: קניתי גאקו בן 4 חודשיים האכלת יד
אני באותה סירה כמו שלך אחי.. קניתי לפני שבוע ויום והוא עולה על היד אוכל מהיד הכל..עד שזה מגיע לליטופים..
כנראה הוא עדיין לא רגיל והתנועה של לבוא אליו מלמעלה או מאחורה מאיימת עליו..
מה שכן אל תתעצבן ותעניש אותו אלה תתעלם (מהנשיכות).. ופשוט אל תלטף בהתחלה..
תחכה עוד שבוע שבועיים פה ושם תגניב לו ליטוף תראה איך מגיב..כשאתה רואה שהוא לא אוהב את זה ומתכוון לנשוך תוזיז את היד כדי להימנע מהדפוס נשיכות אצלו.
זה התגובות שאני קיבלתי...
בנה אמון תשקיע ואל תתייאש התוצאות יגיעו בסופו של דבר.
חכה לעוד תגובות..צחי.
כנראה הוא עדיין לא רגיל והתנועה של לבוא אליו מלמעלה או מאחורה מאיימת עליו..
מה שכן אל תתעצבן ותעניש אותו אלה תתעלם (מהנשיכות).. ופשוט אל תלטף בהתחלה..
תחכה עוד שבוע שבועיים פה ושם תגניב לו ליטוף תראה איך מגיב..כשאתה רואה שהוא לא אוהב את זה ומתכוון לנשוך תוזיז את היד כדי להימנע מהדפוס נשיכות אצלו.
זה התגובות שאני קיבלתי...
בנה אמון תשקיע ואל תתייאש התוצאות יגיעו בסופו של דבר.
חכה לעוד תגובות..צחי.
לא , מה פיתאום לא מתייאש פשוט נורא חשוב לי שהוא יקשר אלי אז באתי לשאול פה אולי יעזרו לי ....
ואני ממש לא מעניש אותו זה ממש לא נראה לי יעזור
ואם נורא חשוב לכם לדעת ממה הוא מפחד אז נראה לי שהוא לא כל כך מפחד הוא פשוט בא ליד שלי ונושך אותה או שלפעמים הוא טיפה בורח כשאני מנסה להתקרב ....
ואני ממש לא מעניש אותו זה ממש לא נראה לי יעזור
ואם נורא חשוב לכם לדעת ממה הוא מפחד אז נראה לי שהוא לא כל כך מפחד הוא פשוט בא ליד שלי ונושך אותה או שלפעמים הוא טיפה בורח כשאני מנסה להתקרב ....
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
תתחדש ושיהיה בהצלחה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
הוא בא לכף יד ונושך? או כשהוא עומד על הכף יד או על הזרוע..כשהוא בכלוב כשהוא על השולחן כתף ,למעלה של הכלוב?..
תפרט אחי.
תפרט אחי.
בכל מקום אני לא מעלה אותו על הכתף
טוב שכך.
נשמע שמדובר במשחק ולא במשהו רציי, יתכן גם שהוא למד שהנשיכה מרחיקה את היד ממנו ולכן פועל כך.
כרגע אל תתייחס יתר על המידה לנשיכות האלא ונסה להתעלם מהן או להעביר את תשומת ליבו למשהוא אחר, ככל שיהיה יותר יחס מסביב לעניין התוכי ימשיך בהתנהגות במיוחד כדי לקבל יחס.
אני מאמין שאתה כבר יכול לצפות את המצב שבו הוא מתכוון לנשוך והמטרה היא לא לתת לו להגיע לזה ולהסב את תשומת ליבו לדברים אחרים , אם הוא מגיע ליד לנשוך, הרם את היד השנייה בצורה שתגרום לו להתמקד בה ולהפסיק את המהלך של הנשיכה. פשוט מבלי לדבר או להגיב ולאחר מכן המשך להתנהג עימו רגיל.
האם הוא עולה על היד ? ואם כן איך הוא מגיב כשאתה מניח את היד כדי שיעלה?
כרגע אל תתייחס יתר על המידה לנשיכות האלא ונסה להתעלם מהן או להעביר את תשומת ליבו למשהוא אחר, ככל שיהיה יותר יחס מסביב לעניין התוכי ימשיך בהתנהגות במיוחד כדי לקבל יחס.
אני מאמין שאתה כבר יכול לצפות את המצב שבו הוא מתכוון לנשוך והמטרה היא לא לתת לו להגיע לזה ולהסב את תשומת ליבו לדברים אחרים , אם הוא מגיע ליד לנשוך, הרם את היד השנייה בצורה שתגרום לו להתמקד בה ולהפסיק את המהלך של הנשיכה. פשוט מבלי לדבר או להגיב ולאחר מכן המשך להתנהג עימו רגיל.
האם הוא עולה על היד ? ואם כן איך הוא מגיב כשאתה מניח את היד כדי שיעלה?
לא הוא ממש לא עולה על היד ניסיתי הרגע לעלות אותו אז הוא עלה אבל ישר בא לכיוון הכתף שלי ועשה קולות של עצבני אז החזרתי אותו כדי שלא יהיה לו טראומה .... אני ממש לא יכול שלא להתייחס לנשיכות שלו אלה אם כן אני עם כפפה כי הוא נושך ממש ממש ממש חזק ....
כל הזמן שאני מקרב את היד הוא עושה קולות של עצבני כזה :S מה אתה אומר ?
כל הזמן שאני מקרב את היד הוא עושה קולות של עצבני כזה :S מה אתה אומר ?
אתה לא מדבר בבירור, אתה רושם "לא הוא ממש לא עולה על היד ניסיתי הרגע לעלות אותו אז הוא עלה אבל ישר בא לכיוון הכתף שלי ועשה קולות של עצבני"
אז הוא עולה על היד....לאחר מכן הוא מטפס וכו'.
האם כשהוא עולה על היד הוא מנסה לנשוך או שהוא פשוט עולה ולאחר מכן מנסה לעלות לכתף?
אז הוא עולה על היד....לאחר מכן הוא מטפס וכו'.
האם כשהוא עולה על היד הוא מנסה לנשוך או שהוא פשוט עולה ולאחר מכן מנסה לעלות לכתף?