(=ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האורזיות הטילו (=
מנהל: מפקחים
Re: האורזיות הטילו (=
בסוף קניתי רשת שמתאימה לשתי מחיצות לכלוב [וגם עוד כמה דברים לתוכים בדרך חח=]] והחלטתי בסוףלא לשים תמחיצה אחרי שכבר קניתי =\ החלטתי במקום לקנות עוד שתי זוגות זברה[במהלך השבוע] ועכשיו יש לי שתי מחיצות ..[שאין לי מה לעשות בהן]
והודעה משמחת!!: הזברה פינק[ הזוג ] מתחילים להכין את התא הטלה!
שמתי לב היום במיוחד!!!איזה כיף אני מצפה לעוד הטלה מהם ומהתוכונים שהחליטו שהם לא משתפים פעולה
חח למרות שהופתעתי מאוד הזברה אצלי רק שבוע ו.. והתוכונים אצלי כבר הרבה זמן\צעירים\ בוגרים ויש להם הכל וכלום .. לא נורא אני מחכה

והודעה משמחת!!: הזברה פינק[ הזוג ] מתחילים להכין את התא הטלה!
שמתי לב היום במיוחד!!!איזה כיף אני מצפה לעוד הטלה מהם ומהתוכונים שהחליטו שהם לא משתפים פעולה
חח למרות שהופתעתי מאוד הזברה אצלי רק שבוע ו.. והתוכונים אצלי כבר הרבה זמן\צעירים\ בוגרים ויש להם הכל וכלום .. לא נורא אני מחכה

איה מ
Re: האורזיות הטילו (=
את המחיצות תשמרי, תמיד צריכים עוד רשת וזה מועילך כשיש, לגבי התוכונים, סבלנות איה וגם התוכונים יטילו ויהיו לך גוזלים.
בהצלחה.
בהצלחה.