ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטייל (האכלת יד)חדש בבית
מנהל: מפקחים
Re: קוקטייל (האכלת יד)חדש בבית
ללא תבלינים כלל אפשר לתת מעט, ישנם כל כך הרבה ירקות פירות טבעיים שאפשר לוותר על בישולים וכו'.
פלפל חריף הם אוכלים ללא בעייה ואוהבים את זה בדרך כלל. הם אינם חשים בחריפות.
אתה יכול לראות בתמונה מתוך התערובת של הג'אקו את הפילפלים האדומים שהם מקבלים לאכול.
פלפל חריף הם אוכלים ללא בעייה ואוהבים את זה בדרך כלל. הם אינם חשים בחריפות.
אתה יכול לראות בתמונה מתוך התערובת של הג'אקו את הפילפלים האדומים שהם מקבלים לאכול.
- קבצים מצורפים
-
- ג'אקו.jpg (24.18 KiB) נצפה 1715 פעמים
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
ערב טוב אלי
לגבי הפילפל חריף שבתערובת הוא מיובש. יש הבדל אם אני נותן לתוכים פילפל חריף טרי
לגבי הפילפל חריף שבתערובת הוא מיובש. יש הבדל אם אני נותן לתוכים פילפל חריף טרי

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
תתחדש לגבי הפלפל הטרי הם גם אוכלים אותו רק אל תתן לו נשיקה אחרי שהוא אכל חריף
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
[quote="55";p="79584"]מומלץ להאכיל את התוכי בכופתיות, הבעייה העיקרית שבגיל מאוחר התוכים לא כל כך מתלהבים לעבור לכופתיות והתהליך חכול להיות מעט ארוך. כופתיות מכילות את כל אבות המזון ויש בהן את כל שהתוכי זקוק על מנת לחיות בצורה טובה וללא חוסרים של ויטמינים כאלה ואחרים .
אם בכל זאת התזונה מבוססת על תערובות ת זרעים יש לחלק את המנה היומית כך ש 30% מהתזונה תהיה מבוססת זרעים, 30% פירות, 30% ירקות ותוספות של ביצה קשה (אפשר עם הקליפה מעוך) אבן גיר או סבידה (עדיף סבידה ) לקבלת מקור טוב של סידן לגוף.
אבוקדו שוקולוד אלכוהול מאכלים המכילים חומרים מעובדים הינם רעילים לתוכים ויש להימנע מלתתם .
תפוח, אגס, קיוי, אפרסק,גזר, ברוקולי, סלר, פלפל ירוק/אדום, פלפל חריף, פרוסה מקלח תירס (לאחר חצי בישול ללא מלח) מזין וטוב.[/quote]
עדכון,
ראיתי את התוכי אוכל את התערובת
,משום מה לא נוגע בפירות/ירקות .
אני משחק איתו כל יום,נראה שהוא מעט מפוחד,בכל הזדמנות מתעופף מהיד לכלוב.
קניתי בשבילו אוכל גרמני(תערובת) מועשר בוויטמינים(1 ק"ג -36 ש"ח).
בעתיד הקרוב אנסה להעביר אותו לכופתיות.
אם בכל זאת התזונה מבוססת על תערובות ת זרעים יש לחלק את המנה היומית כך ש 30% מהתזונה תהיה מבוססת זרעים, 30% פירות, 30% ירקות ותוספות של ביצה קשה (אפשר עם הקליפה מעוך) אבן גיר או סבידה (עדיף סבידה ) לקבלת מקור טוב של סידן לגוף.
אבוקדו שוקולוד אלכוהול מאכלים המכילים חומרים מעובדים הינם רעילים לתוכים ויש להימנע מלתתם .
תפוח, אגס, קיוי, אפרסק,גזר, ברוקולי, סלר, פלפל ירוק/אדום, פלפל חריף, פרוסה מקלח תירס (לאחר חצי בישול ללא מלח) מזין וטוב.[/quote]
עדכון,
ראיתי את התוכי אוכל את התערובת
,משום מה לא נוגע בפירות/ירקות . אני משחק איתו כל יום,נראה שהוא מעט מפוחד,בכל הזדמנות מתעופף מהיד לכלוב.
קניתי בשבילו אוכל גרמני(תערובת) מועשר בוויטמינים(1 ק"ג -36 ש"ח).
בעתיד הקרוב אנסה להעביר אותו לכופתיות.
אל תתייאש עם הפירות והירקות, המשך לתת לו בכלי מעט בכל פעם כי זה לוקח זמן עד שהם מתרגלים.
לגבי המזון , לא כל מה שגרמני ויקר טוב בהכרח, אפשר לקבל טיב ואיכות של תערובות במינון נכון של המרכיבים השונים
שבתערובת במחירים סבירים מאוד.
לגבי המעוף, תיקח בחשבון שיש לקטום לתוכי נוצות ואם אני לא טועה דיברנו שזה יעשה בהמשך, כדאי לבצע את הקיטום על מנם
שהתוכי לא יפגע, כרגע התוכי מנסה לחזור לכלוב כי הוא מרגיש בטוח יותר בסביבתו, נסה לא להיות בקרבת הכלוב כשאתה משדחק עם התוכי
אם מתאפשר לך שחק עימו בחדר סמוך, התוכי יהיה הרבה יותר צייתן ורגוע. אתה אפילו יכול להכין מעמד או להשתמש במשענת כסא ולתגל עימו "עלה" "רד" , התירגול יחזק את הקשר בניכם.
לגבי המזון , לא כל מה שגרמני ויקר טוב בהכרח, אפשר לקבל טיב ואיכות של תערובות במינון נכון של המרכיבים השונים
שבתערובת במחירים סבירים מאוד.
לגבי המעוף, תיקח בחשבון שיש לקטום לתוכי נוצות ואם אני לא טועה דיברנו שזה יעשה בהמשך, כדאי לבצע את הקיטום על מנם
שהתוכי לא יפגע, כרגע התוכי מנסה לחזור לכלוב כי הוא מרגיש בטוח יותר בסביבתו, נסה לא להיות בקרבת הכלוב כשאתה משדחק עם התוכי
אם מתאפשר לך שחק עימו בחדר סמוך, התוכי יהיה הרבה יותר צייתן ורגוע. אתה אפילו יכול להכין מעמד או להשתמש במשענת כסא ולתגל עימו "עלה" "רד" , התירגול יחזק את הקשר בניכם.