ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תוכון צועק ומרעיש

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
shirazahav
ביצה
ביצה

תוכון צועק ומרעיש

שליחה על ידי shirazahav »

שלום,

יש לי זוג תוכונים זכר ונקבה (לא האכלת יד) מזה כחודש.
בכל פעם כשאני מניחה את הכלוב במרפסת התוכון הזכר צועק ומרעיש בצורה בלתי נסבלת.זה קורה גם לפעמים כשהכלוב בתוך הבית אבל, לרוב הוא מרעיש במרפסת.
רציתי לדעת למה התוכון מגיב כך?

תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תוכון צועק ומרעיש

שליחה על ידי eli_lea »

את מתכוונת שהתוכון מצייץ חזק?בסך הכל תוכונים יכולים להשמיע את קולם , אי אפשר להגיד שרמת הרעש גבוהה אבל הציוצים נמשכים לאורך זמן וזה לעיתים עלול להפריע למי שרגיש.
אם הכל כשורה איתו וכך זה נשמע נראה שהתוכי מאושר מהחיים, אם הוא מצייץ ותוך כדי מתקשר עם הנקבה ומכרכר סביבה בסך הכל זה חלק מתהליך תקשורת וחיזור ובגדול מעיד על כך שהתוכי מרגיש טוב.
אם את חושדת שהצעקות כמו שתיארת את זה אינם טבעיים ואת חושבת שהוא צועק מסיבות של לחץ או פחד או משהוא כזה כדאי היה שתצלמי אולי סירטון קטן כדי שנוכל ממש לראות את ההתרחשות ולקבוע.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”