ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לפתוח לתוכי חלון?
מנהל: מפקחים
לפתוח לתוכי חלון?
כל פעם אחרי שאני מקלח תתוכי אז הוא אוהב להיות בשמש אז אני שם אותו ליד החלון ופעם אחת פתחתי תחלון ממש הוא יצא קצת (בשביל להיות קרוב לשמש יותר) במשך איזה 2 דק' ולא ניסה לעוף מהחלון אז זה בסדר להשאיר אותו ליד החלון עם חלון פתוח הוא תוכי האכלת יד ואני קומה 11 אם זה חשוב הגובה.
Re: לפתוח לתוכי חלון?
אולי הוא יתקרב יותר מדי וייפול ואז הוא ימות
אבל אני לא כ"כ מבין אז תחכה לתשובות של אנשים יותר מנוסים
אבל אני לא כ"כ מבין אז תחכה לתשובות של אנשים יותר מנוסים
אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
לא בשום אופן אל תעשה את זה.. מספיק שתיהיה איזה טריקת דלת בבית או יעבור איזה עורב..או לא משנה מה יבהיל אותו והוא יקפוץ...הלך תוכי לעולמו...חבל....
איזה תוכי יש לך?
איזה תוכי יש לך?
חס וחלילה, לעולם אל תעשה זאת, לפני חודשיים באותו אופן ברח לבחורה שמכרתי גוזל כך, הוא פשוט נבהל ועף והיא לא מצאה אותו.
תהיי זהיר ואל תעשה שטויות, חלון צריך להיות סגור, אם הוא יצליח לעוף הוא יעוף רחוק מאוד ורוב הסיכויים שלא תמצא אותו, אם הוא לא יצליח לעוף הוא יתרסק לריצפה וימות.
תהיי זהיר ואל תעשה שטויות, חלון צריך להיות סגור, אם הוא יצליח לעוף הוא יעוף רחוק מאוד ורוב הסיכויים שלא תמצא אותו, אם הוא לא יצליח לעוף הוא יתרסק לריצפה וימות.
וו מזללל טוב לא נעשה אתזה אני ישאיר תחלון סגור תודה
אסור בשום פנים ואופן
התוכי פשוט יפרוש כנפיים ויגיד ביי ביי
התוכי פשוט יפרוש כנפיים ויגיד ביי ביי
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...