ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בנוגע להכניס כלב לבית
מנהל: מפקחים
שאלה בנוגע להכניס כלב לבית
השאלה היא כזאת יש לי זאקו בבית היא גם מידי פעם חופשיה השאלה שלי היא העים אני יכולה להכניס כלב מיסוג פינצ'ר ? עים לא אז איזה כלב אני יכולה להכניס כדי שלא יהיה סכנה לזקואית שלי תודה ויום טוב
Re: שאלה בנוגע להכניס כלב לבית
הכל תלוי רק בך ואיך שתחנכי את הכלב שלך...אני אישית ראיתי אצל מגדל רועה גרמני שמשחק עם אמזונ וג'אקו והתוכים מתים עליו כל היום רודפים אחריו...
גם ראיתי חתולה שמשחקת עם אלכסנדרין ארה ואקלקטוס.. ואף ישנה איתם על הספה...
הכל תלוי באופי שתצרי לכלב..
גם ראיתי חתולה שמשחקת עם אלכסנדרין ארה ואקלקטוס.. ואף ישנה איתם על הספה...
הכל תלוי באופי שתצרי לכלב..
ואיך אני אמורה לעשות את זה ? כדי ליגרום לבובה לא לפחד, וגם הכלב איך אני אמורה לרגיל אותו לתוכי? עים יש סכ אני כמובן יוותר על הכלב, תודה לכל העונים,
צריך להרגיל אותם
פינצר לא יעשה כלום לתוכי מקסימום ינבח עליו
פינצר לא יעשה כלום לתוכי מקסימום ינבח עליו
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
תלוי באיזה גיל הכלב ?
אם זה גור בן חודש וחצי אני חושב שלא אמור להיות בעיה
אם גדול יותר ...אופס היה ...
הם התרגלו אחד לשני .
אם זה גור בן חודש וחצי אני חושב שלא אמור להיות בעיה
אם גדול יותר ...אופס היה ...
הם התרגלו אחד לשני .
כל כלב יכול לעשות לתוכי וכל כלב יכול לא לעשות לתוכי
ואותו דבר גם לגבי חתולים.
הכל שאלה של חינוך
אני מכיר מגדלים שיש להם פיקנז אם אקטלקטוס וסנגל והפיקנז לא עושה לתוכי כלום.
אצלי יש רועה אוסטרלי שזה כלב שמסתדר עם כל סוגי הבעלי חיים מטבעו,שלא עושה כלום לתוכים שלי ולא לאקטלקטוסית שלי,מגדל שרכש ממני גורה של הכלבה יש לו זאקו אכלת יד והכלבה מסתדרת איתו יופי.
למגדלים אחרים בשכונה יש 4 כלבים מסוגים שונים + 8 חתולים ויש להם אמזונה משוחררת ואף אחד לא מתקרב אלייה.
כן חשוב שתביא אם אתה רוצה כלב.תביא אותו בהיותו גור.
את התוכי שים בנקודה גבוהה .ואל תפתח ישירות את הכלוב.
שים אותם זה ליד זה.ותן לכלב להרגיש שהתוכי הוא גם בעל הבית.
ולאט לאט להקריב ביינהם .והכלב יקלוט שאסור לו להתנפל ע התוכי.
היתה לי דוברמנית שבגיל 4 הכנסתי לורי אכלת יד חדש לבית אז היא רצתה להתנפל עליו .חינכתי אתה על ידי שהוא נתן לה נשיכה באוזן ואז היא לא התקרבה אליו יותר .(-:
ואותו דבר גם לגבי חתולים.
הכל שאלה של חינוך
אני מכיר מגדלים שיש להם פיקנז אם אקטלקטוס וסנגל והפיקנז לא עושה לתוכי כלום.
אצלי יש רועה אוסטרלי שזה כלב שמסתדר עם כל סוגי הבעלי חיים מטבעו,שלא עושה כלום לתוכים שלי ולא לאקטלקטוסית שלי,מגדל שרכש ממני גורה של הכלבה יש לו זאקו אכלת יד והכלבה מסתדרת איתו יופי.
למגדלים אחרים בשכונה יש 4 כלבים מסוגים שונים + 8 חתולים ויש להם אמזונה משוחררת ואף אחד לא מתקרב אלייה.
כן חשוב שתביא אם אתה רוצה כלב.תביא אותו בהיותו גור.
את התוכי שים בנקודה גבוהה .ואל תפתח ישירות את הכלוב.
שים אותם זה ליד זה.ותן לכלב להרגיש שהתוכי הוא גם בעל הבית.
ולאט לאט להקריב ביינהם .והכלב יקלוט שאסור לו להתנפל ע התוכי.
היתה לי דוברמנית שבגיל 4 הכנסתי לורי אכלת יד חדש לבית אז היא רצתה להתנפל עליו .חינכתי אתה על ידי שהוא נתן לה נשיכה באוזן ואז היא לא התקרבה אליו יותר .(-:
מחזק את כולם. הכל עניין של השגחה והרגלה. החתול או הכלב צריכים להבין שהתוכי הוא חלק מהמשפחה ושלהתעסק איתו לא בא בחשבון. כמו כן, מאד חשוב שלא תעשה הפרדה. אסור למנוע מהם גישה אחד לשני בהיסטריה כי אז הם לא יכירו אחד את השני וזה אכן ישאיר חלון לאירועים לא נעימים.. צריך להשגיח עליהם ולאפשר להם לתקשר אחד עם השני..
מצרף וידאו של נמו, גוזל קוקוטייל שגדל אצלי והתאהב קשות בחתולה שלי:
http://www.youtube.com/watch?v=Z4lGgxQa5Pw
מצרף וידאו של נמו, גוזל קוקוטייל שגדל אצלי והתאהב קשות בחתולה שלי:
http://www.youtube.com/watch?v=Z4lGgxQa5Pw

דוד איזה קליפ יפה עם כל התוכים יחד שם...
נתחיל מי זה שאין גזע בעל אופי מסויים, ישנם גזעים שמאופינים להם סוג של בעלים. וכמובן שהאופי נקבע ע"י הבעלים.
מומלץ להביא גור שכן ניתן לשנות את אופיו בקלות רבה יותר . יש לנהוג כפי שshiponix ציין, לגרום להכלב להבין שהתוכי הוא חלק מהלהקה ויש לעשות זאת ע"י הכרות הדרגתית מוקדם ככל האפשר .
יום טוב
מומלץ להביא גור שכן ניתן לשנות את אופיו בקלות רבה יותר . יש לנהוג כפי שshiponix ציין, לגרום להכלב להבין שהתוכי הוא חלק מהלהקה ויש לעשות זאת ע"י הכרות הדרגתית מוקדם ככל האפשר .
יום טוב