ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה כופתיות לתת לה???
מנהל: מפקחים
איזה כופתיות לתת לה???
ניראה לי קוראים לגוזלית ג'סי, ג'סיקה
רציתי לדעת איזה כופתיות לקנות לה?
כמו שאמרתי לכם קודם רציתי לקנות לה קייטי[מצאתי ב15ש"ח לק"ג] שזה ממש זול..אבל אז חשבתי שיש לי תוכי אחד, ולא בזבזנית בכלל..אז למה להיתקמצן??? אז עכשיו היתי רוצה לדעת איזה כופתיות לקנות לה בלי ליתחשב בכסף..חח כמובן גם לרשום לי מחיר
היא נגמלה עם "טרופיק מיקס" אבל יש רק יבואן אחד וק"ג עולה 35ש"ח
רציתי לדעת איזה כופתיות לקנות לה?
כמו שאמרתי לכם קודם רציתי לקנות לה קייטי[מצאתי ב15ש"ח לק"ג] שזה ממש זול..אבל אז חשבתי שיש לי תוכי אחד, ולא בזבזנית בכלל..אז למה להיתקמצן??? אז עכשיו היתי רוצה לדעת איזה כופתיות לקנות לה בלי ליתחשב בכסף..חח כמובן גם לרשום לי מחיר
היא נגמלה עם "טרופיק מיקס" אבל יש רק יבואן אחד וק"ג עולה 35ש"ח
Re: איזה כופתיות לתת לה???
אביעד היי,
לדעתי אין עניין של קמצנות,קייטי הינו מזון טוב וגם שאר החברות,אני מאמין שהמרכיבים פחות או יותר זהים,
אני מאכיל את כל התוכים שלי בקייטי כולל זוג מוסטאשים וכולם בריאים נראים טוב מבחינת הניצוי ובכלל,
לכן לדעתי האכלת התוכי בקייטי מספקת,תמיד אתה יכול להוסיף פירות, ירקות,השרייה כתוספת ולגיוון.
בהצלחה.
לדעתי אין עניין של קמצנות,קייטי הינו מזון טוב וגם שאר החברות,אני מאמין שהמרכיבים פחות או יותר זהים,
אני מאכיל את כל התוכים שלי בקייטי כולל זוג מוסטאשים וכולם בריאים נראים טוב מבחינת הניצוי ובכלל,
לכן לדעתי האכלת התוכי בקייטי מספקת,תמיד אתה יכול להוסיף פירות, ירקות,השרייה כתוספת ולגיוון.
בהצלחה.
היי אביעד,
אני אישית ממליצה על קייטי,
במידה ואתה מחפש משהו יקר יותר,אני מוכנה למכור לך קייטי ב25 ש"ח לק"ג.

אני אישית ממליצה על קייטי,
במידה ואתה מחפש משהו יקר יותר,אני מוכנה למכור לך קייטי ב25 ש"ח לק"ג.

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

אבי אני גם מאכיל בכופתיות של קייטי ואין שום בעייה אז אין לך מה לדאוג 

אביעד אני רואה שקיבלת החלטה
בהצלחה.
ושוני פשוט אי אפשר לעמוד במחירים שלך שברת את השוק
בהצלחה.
ושוני פשוט אי אפשר לעמוד במחירים שלך שברת את השוק