אז ככה יש לו מין סטנד כזה שהוא עליו לרוב ועל הסטנד יש מין ברזל כזה שהתוכי עולה עליו כל הזמן וככה התוכי הרבה יותר גבוה ממני ...
אז אני כל הזמן מנסה שיפסיק לעלות לשם אני אומר לו לא אסור או בידיוק שהוא עולה אני מכניס אותו לכלוב לזמן מה והוא כיאילו עושה לי דווקא וממשיך לעלות כיאילו ננלחם איתי מי יותר חזק .... (לא שאני משתמש בכוח או משהו פשוט שהוא עולה אני מוריד אותו וכך הלאה..
מה אתם ממליצים לי לעשות ?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה עם התוכי ג'אקו שלי
מנהל: מפקחים
Re: בעיה עם התוכי ג'אקו שלי
קשה להילחם בזה תוכים אוהבים מקום גבוה ככה יש להם שליטה וביטחון...זה הטבע שלהם...
אבל הסטנד קיים שהתוכי יהיה עליו אני לא מבין...ואתה יכול להוריד את הסטנד לשולחן כי אתה מדבר על הסטנד שמעל הכלוב...
אתה יכול להרגיל אותו כל פעם שהוא עולה תגיד לו לא ותוריד אותו...ככה עשיתי עם שלי כשהוא תמיד היה מנסה להגיע לכתף..עכשיו הוא לא מנסה אפילו..
אבל הסטנד קיים שהתוכי יהיה עליו אני לא מבין...ואתה יכול להוריד את הסטנד לשולחן כי אתה מדבר על הסטנד שמעל הכלוב...
אתה יכול להרגיל אותו כל פעם שהוא עולה תגיד לו לא ותוריד אותו...ככה עשיתי עם שלי כשהוא תמיד היה מנסה להגיע לכתף..עכשיו הוא לא מנסה אפילו..
התוכי שלי בחיים לא עולה על הכתף אבל אני לא רוצה שיעלה גם על המקוומות הגבוהים האלה אלי אולי תוכל לעזור ?
צחי ענה לך תשובה מדוייקת, אם מפריע לך עיניין הגובה תוריד את הסטנד נמוך יותר, אין בעייה שהתוכי יהיה על הסטנד גם אם הוא גבוה ממך, פשוט כך הוא רגיל, הגובה אינו מקנה לתוכי חעמד או עליונות עליך והתוכי עולה למקום הגבוה ביותר על מנת שטווח הראייה שלו יהיה גדול יותר
והוא יוכל לצפות בסכנות האורבות לו ועל שטח גדול יותר.
תקרא את המאמר הבא ובמיוחד את הקטעים של הגובה והיררכיה :
התנהגות תוכים ואילוף
והוא יוכל לצפות בסכנות האורבות לו ועל שטח גדול יותר.
תקרא את המאמר הבא ובמיוחד את הקטעים של הגובה והיררכיה :
התנהגות תוכים ואילוף
קראתי אותו כבר פשוט אמרו לי שזה לא כל כך טוב אבל אני ינסה לשים תסנטד יותר נמוך