יש לי ג'אקו בן כ 4 וחצי חודשים...הוא הרבה עושה קולות זה לא שריקות אבל לא צעקות..זה יותר כמו "וייייי אווייייי" חח ככה זה נשמע...
קיצר אני בטוח שהבנתם...עכשיו הקטע של הדיבור...שמתחיל בגיל מסויים זה תלוי בהתפתחות של מיתרי קול שמפיקים את יכולת חיקוי הקולות או שזה תלוי בתוכי עצמו מתי הוא מחליט לנסות לדבר?!...הבנתי שברגע שהם מצליחים לחכות מילה ראשונה ניהיה להם יותר קל לחכות מילים ממילה למילה..
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דיבור תוכים
מנהל: מפקחים
Re: דיבור תוכים
אאני לא כל כך יודע אבל קראתי איפה שהוא שבגיל 8 חודשיים הם מנסיםפ להתחיל לדבר
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
זה לא תלוי בפיתוח מיתרי קול כיוון שאין לתוכים מיתרי קול.
נושא הדיבור תלוי באופי של התוכי ובסביבתו ואין זה מחייב שתוכי יתחיל לדבר בגיל 8 חודשים.
נכון שהרוב או יותר נכון לומר הממוצע הוא סביב 8 חודשים אך יחד עם זאת אין זה משקף.
נכון שאחרי "המילה" הראשונה הדברים באים ביתר קלות, אך לא מעט גם בגללנו. כאשר התוכי
אומר את המילה הראשונה אנו מקבלים "זריקת" עידוד ומדברים איתו יותר ומלמדים אותו יותר.
אגב, אלי צילם פה סרטון של גוזל בן חודשיים וחצי אם זכרוני אינו מטעה אותי (אולי פחות) שכבר מדבר.
נושא הדיבור תלוי באופי של התוכי ובסביבתו ואין זה מחייב שתוכי יתחיל לדבר בגיל 8 חודשים.
נכון שהרוב או יותר נכון לומר הממוצע הוא סביב 8 חודשים אך יחד עם זאת אין זה משקף.
נכון שאחרי "המילה" הראשונה הדברים באים ביתר קלות, אך לא מעט גם בגללנו. כאשר התוכי
אומר את המילה הראשונה אנו מקבלים "זריקת" עידוד ומדברים איתו יותר ומלמדים אותו יותר.
אגב, אלי צילם פה סרטון של גוזל בן חודשיים וחצי אם זכרוני אינו מטעה אותי (אולי פחות) שכבר מדבר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
או קיי תודה