ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כמה שאלות בקשר לכלוב ועוד כמה דברים...

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: כמה שאלות בקשר לכלוב ועוד כמה דברים...

שליחה על ידי eli_lea »

אני מציע שתנסה לשתף את אביך וביחד תנסו להגיע עם התוכי למצב שהוא יעלה לך על היד מבלי לנשוך, כתבת שהתוכי מחובר לאביך יותר ולכן כדאי שאביך ירים את התוכי ויעביר לך אותו אל היד , אילוף וטיפול בתוכי מצריך הרבה סבלנות וידע, צריך להבין למה התוכי מתנהג כך על מנת לשנות את המצב, האם הוא חושש ממך? האם הוא לא רוצה לחזור לכלוב ומפחד שתחזיר אותו ? יתכן אפילו שהוא הפך את הנשיכות למין משחק והוא נהנה לראות את התגובות שלך . כדאי שתנסה בעזרת אביך ואחרים מדוע התוכי מתנהג כך, יתכן שתמצא את התשובה לבד ויתכן שאביך יגלה מה קורה, כשנדע מה הבעייה נוכל לנסות ולפתור אותה.
or111
ביצה
ביצה

שליחה על ידי or111 »

אני לא חושב שאפשר לגלות מה הסיבה הוא שונא אותי ואני לא יודע למה>.
למשל בתוכי הקודם שלי התנהגתי אותו דבר והייתי קשור אליו מאוד!
ואז הוא מת וקנינו את התוכי הזה והוא שונא אותי
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אי אפשר להשוות בין תוכי לתוכי, לעיתים האופי שונה והתנאים שונים, התוכי הזה גם לא נמצא אצלכם הרבה זמן ויתכן שהוא לא הוחתם כל כך טוב , אבל להגיד שהוא שונא אותך זה לא מדוייק, כאמור ישנם הרבה מאוד סיבות להתנהות של תוכי בצורה כזאת , אם תקרא את המאמר הבא בעניין תוכי נושך אולי תוכל להתקדם מעט עם התוכי ולדעת כיצד לגשת אליו ומה כן לעשות ועל מה לוותר.

שינוי התנהגות של תוכי נושך.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”