ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

איך מוצאים תוכי שנעלם

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
bidibo
ביצה
ביצה

איך מוצאים תוכי שנעלם

שליחה על ידי bidibo »

תמונהשלום ד"ר גדי
יש לנו תוכי מסוג נימפית מצוי , שכחתי את הכינוי שלו ,הוא נמצא אצלנו מזה כשנתיים ,ממש בן משפחה
בבית הוא כמעט ולא היה בכלוב בכלל
ביום שבת שכחנו את החלונות בסלון פתוחים והוא יצא החוצה ולא הצלחנו להחזיר אותו, בהתחלה ראינו אותו
על גג הבניין ולאחר מכן לא ראינו אותו יותר ,
שאלתי, האם יש סיכוי שהוא יחזור , האם ניתן לעשות משהו בכלל , ממש קשה לנו מאז ההעלמות
בברכה
אריה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: איך מוצאים תוכי שנעלם

שליחה על ידי eli_lea »

שלום רב,
לרוב תוכי שיעוף יתקשה לחזור ולמצוא את דרכו חזרה על אף שהוא ימצא בסביבה הקרובה אלה אם כן הוא ממש מפוחד ונרדף ע"י ציפורים .
כדאי מאוד לקרוא בשמו , להוציא לקרבת החלון או הבית את הכלוב כשבתוכו מזון לפרסם בסביבה ע"ג מודעות למקרה שהתוכי נמצא ע"י שכנים , ואפילו לבדוק בחניות לחיות מחמד בסביבה האם במקרה התוכי הגיע אליהם או נמכר להם.

עוד בנושא:
עצות לאיתור תוכי אובד

בהצלחה.
arad200
ביצה
ביצה

Re: איך מוצאים תוכי שנעלם

שליחה על ידי arad200 »

אני שם את בית הטלה על הכלוב בערב הם חוזרים לישון מפזר אוכל מיסביב זה פעם אחת עם פרסונטה ורד לורי זה עבד טוב מאוד
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”