ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מה אתם חושבים שעדיף זכר הוא נקבה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
alon444
ביצה
ביצה

מה אתם חושבים שעדיף זכר הוא נקבה

שליחה על ידי alon444 »

אני רוצה לדעת מה אתם מעדיפים זכר הוא נקבה לא משנה באיזה סוג תוכי ולמה??
סמל אישי של משתמש
שמואל.א
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: מרכז מודיעין
שם פרטי:: שמואל

Re: מה אתם חושבים שעדיף זכר הוא נקבה

שליחה על ידי שמואל.א »

לקוקטיל אני מעדיף נקבה!
כי אני חושב שהם יותר חמודות ויפות!
למרות שלא משנה!
ש.א
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי צחי21 »

אבל זכרים בקוקטייל שורקים ומחכים שריקות יותר יפה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בתוכים מסוג אקלקטוס זה משנה מאחר וצבעם שונה בצורה קיצונית אפשר לומר, ישנם שימשכו לצבעי הנקבה ואחרים לזכרים, ישנם שימשכו לצבעי הנקבה אבל יגדלו זכרים מאחר והנקבות נוטות בתקופת הבגרות להיות מעט אגרסיביות.

לעומת זאת בזן הג'אקו אין הבדלים חיצוניים וגם לא הבדלים בנוגע לאופי, הזכרים והנקבות נראים אותו דבר מדברים באותה רמה ועניין המשיכה של זכרים לנשים ונקבות לגברים מתברר כלא מדוייק.

קוקטילים מגיעים בצבעים רבים ומגוונים, הזכרים יותר קולניים ומכאן גם שיותר קל ללמדם מנגינות שונות.

ישנם הרבה מאוד דוגמאות נוספות, אני חושב שהבחירה בהרבה מקרים אינה קשורה למינו של התוכי, לרוב נבדקים היבטים אחרים בעת הרכישה כגון: חיברות,מראה חיצוני מחיר והתאמה למקום בו עומדים לגדל את התוכי. לעיתים גם נמשכים לתוכי כי רואים תוכי כזה אצל השכן החבר ובמקום כלשהו ומתלהבים ממנו.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”