ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שעות שינה ובוב הבנאי

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
אביe
גוזל
גוזל

שעות שינה ובוב הבנאי

שליחה על ידי אביe »

אני רואה את ג'סי מנמנמת ביום מדי פעם..ואני לא מבין למה היא עושה את זה כשאני בבית?!!?!? אז נכון היא הולכת לישון בסביבות 11 ומתעוררת איתי בסביבות 7 בבוקר, אבל אני נמצא שעות רבות בבית הספר..אז למה היא לא ישנה כשאני בבית-ספר?? ניראה לי אני פשוט משעמם אותה וברגע שאני בבית היא משלימה שעות שינה

ואני לא בוב הבנאי, ילדים, חברים, הכל שקר אחד גדול..כל מה שאתם רואים בבוב הבנאי..לא באמת כייף לבנות עם פטיש ומסמר
היום ניסיתי לבנות לג'סי סטנד..וכמובן שבניתי לה, אבל אז התחלתי לעשות בדיקות ביטחון וקצת חגגתי לי, שברתי אותו..חח
מצפה לי שוב בניית סטנד
זה לא שאין לה סטנד בבית של אבא שלי, היא פשוט מפונקת והיא צריכה גם סטנד אצל אמא שלי, שם היא בעצם נמצאת רוב הזמן

תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

מי אמר שהיא לא ישנה כאשר אתה בבית הספר?
כמו כן, כמו תינוק ששעות השינה שלו גדולות ולאט לאט הוא דורש פחות שעות כך גם עם תוכים.
גם קוקו שלי ישן הרבה והיום גם ללא קשר ליחס הוא ישן את ה-8 שעות שלו ובדרך כלל זה כל מה שהוא ישן.

בנושא הבנייה.
כמו כל דבר בחיים מה שחשבו זה הרצון והנסיון..
אני מאמין שבפעם הבאה יצא לך טוב יותר.
בהצלחה ו"תמונה שווה אלף מילים" מצפה לתמונות. :)
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

תודה רבה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”