אממ.. רציתי לספר לכם על התוכונית שלי (אחת מהן) ומקרה שקרה לה שנה שעברה..
אז אממ.. אח שלי שם בכלוב של התוכים חוטים כדי שהם יבנו קן למקרה שיהיו גוזלים, אבל לא התייעץ איתי..
ואני לא ידעתי..
ויום אחד שהייתי במוסיקה התקשרה אלי אמא שלי ואמרה שיש מצב שהתוכית מאבדת אצבע.. אז חזרתי הבייתה ואח שלי סיפר לי ת'סיפור.. מה שקרה זה שהיא נתפסה בחוט עם האצבע שלה ולא הצליחה להשתחרר והניה קשר אדוק מדי.. האצבע התנפחה אבל אח שלי חשב שהכל בסדר כי היא ישבה על החישוק האהוב עליה והכל.. וכשהוא הבחין שמשו לא בסדר הוא הסתכל וראה שקרה מה שקרה.. למזלינו הצחנו לגזור את החוט, והתוכית הסתדרה יופי.. נראה כאילו היא לא הרגישה במום הזמני.. אחרי זמן מה הנפיחות עברה והתוכית נרפאה, ועכשיו היא משחקת בכייף עם שאר דיירי הכלוב כרגיל D= (סיפור אמיתי)
אז אם וקורה משהו כזה תנו לתוכים זמן, תבדקו שהכל בסדר ותרגעו.. תוכים יודעים להסתדר P=
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סיפור| על התוכונית שלי P=
מנהל: מפקחים
Re: סיפור| על התוכונית שלי P=
שמחה שהיא הסתדרה:)
יש לי ציפור שגם לו זה קרה ממש חמוד[זברה פינק קטן ] והוא עומד על רגל אחת .. בדיוק באתי עם הכלוב החדש שהבאתי להם להפריד אותם מהאורזיות שלי כי ראיתי שיש איתם בעיות וראיתי מה הם עשו לו ברגל ... אם הייתי מגיעה לפני): אבל בזמן שזה קרה סידרתי להם תכלוב החדש.. זה היה לפני חודש.. עכשיו הוא מסתדר מצויין.
יש לי ציפור שגם לו זה קרה ממש חמוד[זברה פינק קטן ] והוא עומד על רגל אחת .. בדיוק באתי עם הכלוב החדש שהבאתי להם להפריד אותם מהאורזיות שלי כי ראיתי שיש איתם בעיות וראיתי מה הם עשו לו ברגל ... אם הייתי מגיעה לפני): אבל בזמן שזה קרה סידרתי להם תכלוב החדש.. זה היה לפני חודש.. עכשיו הוא מסתדר מצויין.
איה מ
שמחה שגם אצלך הכל היה בסדר P= תוכים הם חיות ממש מדהימות O-0 מתה עליהם ^-^
יפה!!!!
ש.א
ש.א