ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניתי אוכל לתוכי רודיבוש האם זה אוכל טוב?
מנהל: מפקחים
-
mikip20@gmail
- ביצה

- שם פרטי:: מיכאל
קניתי אוכל לתוכי רודיבוש האם זה אוכל טוב?
ובקושי היא אוכלת אם לא תהיה לה ברירה היא בסוף תוכל?.

Re: קניתי אוכל לתוכי רודיבוש האם זה אוכל טוב?
יש אופציה שזה ריבוס ?
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
זה ?
- קבצים מצורפים
-
- .jpg (7.03 KiB) נצפה 2304 פעמים
-
- 1.jpg (6.74 KiB) נצפה 2304 פעמים
-
- 2.jpg (1.73 KiB) נצפה 2304 פעמים
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
-
mikip20@gmail
- ביצה

ROUDYBUSHזה השם
רודיבוש זה השם , הבעייה אינה נעוצה בכופתיות, מעבר מכופתיות לכופתיות עלול לגרום לדחייה זמנית של המזון אך לא למצב בו התוכי לא אוכל לאורך זמן, במקרה שלך אני מניח מדובר בתוכי שלא מורגל לאכול כופתיות ולכן המצב, האם נכון או שהוא אכל בעבר כופתיות?
אני מבקש שעל מנת שגם החברים החדשים שנכנסים שתציינו בכל שאלה את סוג התוכי, חברים לא תמיד זוכרים או יודעים לאיזה תוכי מתכוונים או לאיזה סוג. כרגע אני מבין שמדובר באלכסנדרין.
אני מבקש שעל מנת שגם החברים החדשים שנכנסים שתציינו בכל שאלה את סוג התוכי, חברים לא תמיד זוכרים או יודעים לאיזה תוכי מתכוונים או לאיזה סוג. כרגע אני מבין שמדובר באלכסנדרין.
-
mikip20@gmail
- ביצה

היא אכלה בטעות את הצועה שלה שהיתה לייד האוכל שאלתי האם יכל לקרות משהוא מיזה?..בעבר היא לא אכלה כופתיות אני חושב אלא רק מזון סלט שעשה לה המוכר בחנות
לא יקרה לה כלום מאכילת הצואה.
תתן לה לאכול כופתיות במשך היום ובערב תערובת זרעים, לאחר שעתיים שלוש תוציא את הזרעים ותחזיר את הכופתיות על למחרת בערב.
צריך לבדוק ולראות שהתוכי אוכל , אם ישנה בעייה והתוכי לא מתנהג רגיל כלומר נראה עייף ולא פעיל ושמח תחזיר לו את האוכל המקורי /שלו ותחזור על התהליך מחדש לאחר שבוע.
תתן לה לאכול כופתיות במשך היום ובערב תערובת זרעים, לאחר שעתיים שלוש תוציא את הזרעים ותחזיר את הכופתיות על למחרת בערב.
צריך לבדוק ולראות שהתוכי אוכל , אם ישנה בעייה והתוכי לא מתנהג רגיל כלומר נראה עייף ולא פעיל ושמח תחזיר לו את האוכל המקורי /שלו ותחזור על התהליך מחדש לאחר שבוע.
-
mikip20@gmail
- ביצה

קניתי אוכל לקוקטילים עם זרעים בעבר עלה לי הרבה כסף ואני לא רוצה לזרוק את החבילה יש מצב שהיא תואכל אוכל קטן כזה נראה לי אם היא רעבה היא תוכל הכל...אני יודע שאם אני יערבב אוכל קודם שלה גרעינים היא תוכל רק את הגרעינים לכן אני מעדיף לשים לה רק כופתיות שלא יהי לה ברירה לאכול
נעשה מעט סדר, אנחנו מדברים על כך שבמשך היום עד הערב בכלוב ימצא כלי אך ורק עם כופתיות כאשר בערב אתה מוציא את הכלי או את האוכל ושם כלי עם תערובת, בכלי הזה אתה יכול להוסיף את התערובת של הקוקטילים , אני מעריך שאת הרוב היא תאכל.
לאחר שעה- שעתיים אתה מוציא את התערובת זרעים או מה שנותר מנה ומחזיר את הכופתיות , תמשיך כך יומיים שלושה כאשר אתה עוקב במשך היום האם הכופתיות נאכלות.
המטרה היא לחשוף את התוכי במשך זמן רב לכופתיות ולאלץ אותו לבדוק אותן ולאכול ומצד שני גם לתת לו אפשרות בערב לאכול כדי שלא יכנס לסטרס ויוריד במשקל . שמידה והתוכי נראה אוכל כופתיות אפשר להיות בטוחים בכך שהכל בסדר ואפשר להתחיל לארגן לו את התזונה בצורה שונה עם תוספר פרי,ירק,תערובת וכו' כאשר הבסיס בנוי על הכופתיות עצמן.
לאחר שעה- שעתיים אתה מוציא את התערובת זרעים או מה שנותר מנה ומחזיר את הכופתיות , תמשיך כך יומיים שלושה כאשר אתה עוקב במשך היום האם הכופתיות נאכלות.
המטרה היא לחשוף את התוכי במשך זמן רב לכופתיות ולאלץ אותו לבדוק אותן ולאכול ומצד שני גם לתת לו אפשרות בערב לאכול כדי שלא יכנס לסטרס ויוריד במשקל . שמידה והתוכי נראה אוכל כופתיות אפשר להיות בטוחים בכך שהכל בסדר ואפשר להתחיל לארגן לו את התזונה בצורה שונה עם תוספר פרי,ירק,תערובת וכו' כאשר הבסיס בנוי על הכופתיות עצמן.