ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תקיפת תוכי שלא בכוונה תחילה
מנהל: מפקחים
-
mikip20@gmail
- ביצה

- שם פרטי:: מיכאל
תקיפת תוכי שלא בכוונה תחילה
באתי לתת לאלקסנדרה שלי גרעין ומישום מה האי חשבה שאני בא להציק לה או משהו כיווון שהיא היתה עם הגב אליי והראש מסובב לכיווני ואז היא נתנה נשיכה והזזתי את האצבע עם הפה שלה והיא אבדה את שיווי המשקל ואחרי זה אמרתי בקול "מה יש לך "מה קרה"?ואז נתתי לה עוד פעם גרעין !האם התוכי מבין שהוא עשה משהו לא בסדר?או האם הוא מבין שברגע שאני ממשיך לתת לה אוכל לפה אז חזרנו להיות ידידים?הקטע שכרגע האלקסנדרה שלי עוצמת עיינים והאור פתוח האם יכול להיות בגלל שהיא עייפה?האם תוכי אמור לישון כבר בשעה שכזאת?בתודה מראש...

Re: תקיפת תוכי שלא בכוונה תחילה
תקפיד להגיע לתוכי כשפניו מופנות אליך, תוכי נרתע מאוד כאשר הוא מופתע מאחור .
תוכי לא מבין עונשים ותוכי יכול לשמור טינה ולהירתע אם הוא נפגע ממכה , לכן תשתמש בצ'ופרים ותשבוחות על מנת לגרום
לו לבצע דברים שונים ולהיקשר אליך.
תוכי ישן במהלך היום והלילה, יתכן שהיא עייפה ומשלימה שינה, כדאי לתת לתוכי לישון את שנת הלילה בשקט ובחשיכה ומולץ שהתוכי ישן 10 שעות בממוצע בלילה.
תוכי לא מבין עונשים ותוכי יכול לשמור טינה ולהירתע אם הוא נפגע ממכה , לכן תשתמש בצ'ופרים ותשבוחות על מנת לגרום
לו לבצע דברים שונים ולהיקשר אליך.
תוכי ישן במהלך היום והלילה, יתכן שהיא עייפה ומשלימה שינה, כדאי לתת לתוכי לישון את שנת הלילה בשקט ובחשיכה ומולץ שהתוכי ישן 10 שעות בממוצע בלילה.