ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אומנת מחו''ל
מנהל: מפקחים
Re: אומנת מחו''ל
אתה מחפש אומנת זולה ולכן אני מציע לך להשתמש בבקר טמפרטורה סביר שיכול לעלות בסביבות 250 ש"ח +- כולל רגש
ולהשתמש בנורות (או חימום או רגילות), נורת חימום עולה בסביבות 100-120 ש"ח.
אפשר להשתמש בשתי נורות רגילות כך שבמידה ונשרפת נורה השנייה ממשיכה לעבוד.
בסך הכל הטמפרטורה תישמר ותהיה מדוייקת ומתאימה לגילאים שאתה לוקח (לא גילאי יום) ומצד שני אתה מוזיל עלויות.
ולהשתמש בנורות (או חימום או רגילות), נורת חימום עולה בסביבות 100-120 ש"ח.
אפשר להשתמש בשתי נורות רגילות כך שבמידה ונשרפת נורה השנייה ממשיכה לעבוד.
בסך הכל הטמפרטורה תישמר ותהיה מדוייקת ומתאימה לגילאים שאתה לוקח (לא גילאי יום) ומצד שני אתה מוזיל עלויות.
אומנת זולה לא אכפת לי גם להשקיע גג 1000 שקל אבל שיהיה משהו קצת יותר טוב וגם עם אני בונה עם מנורת חימום איך אני צריך לבנות אותה זה לא כמו במדריך שאתה הראתה וגם מאיפה אני קונה בקר טמפרטורה

קרא בבקשה את חוקי האתר!
יש אפשרות במקום הפלטת חימום להתקין שני בתי מנורה כך שהמאוורר יהיה ביניהם ויפזר את החום, אנ יפחות אוהב את הנורות הרגילות בגלל התאורה שהם מפיצים ולכן נורת חימום היא פיתרון לא רע מאחר והיא מפיצה חום ולא אור.
לגבי מקום רכישת הבקר, בקר טמפרטורה אתה יכול לרכוש באיזור מגוריך מחנויות העוסקות בחשמל ואביזרים למיזוג אויר וקירור. לא בעייה בכלל.
לגבי מקום רכישת הבקר, בקר טמפרטורה אתה יכול לרכוש באיזור מגוריך מחנויות העוסקות בחשמל ואביזרים למיזוג אויר וקירור. לא בעייה בכלל.
אני אעשה שירטוטים פשוטים בהם אראה אפשרויות התקנה אבל כשאני אתפנה יותר . המטרה היא רק להעלות רעיונות לייצור האומנת
בצורה של חימום ע"י נורות חימום או נורות רגילות .
בצורה של חימום ע"י נורות חימום או נורות רגילות .
תקבל מידע בשירטוט