ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה לעשות
מנהל: מפקחים
מה לעשות
אני מתגעגע מאוד לניקה, ורציתי לבוא לבקר את אביבה ואת ניקה, אבל שאלתי את עצמי, האם הביקור יכול לפגוע בניקה? כי היא היתה מאוד קשורה אלי.
אביעד, ביתי פתוח בפניך כפי שאתה יודע, אבל אני חוששת ששלושה שבועות הם זמן קצר להסתגלות של ניקה אלי וניתוקה ממך.
הופעתך שוב בחייה והסתלקותך, עלולה להכאיב, לטלטל ריגשית את ניקה ולגרום לנסיגה בהתנהגותה.
כידוע לך ניקה היתה קשורה אליך מאוד (עם האהבה שהרעפת עליה, אין כל פלא) וגעגועיה הקשים שלה אליך לאחר עזיבתך אותה, התבטאו אצלה בדיכדוך ועצב רב, בנשיכות וסרוב לקרבה ובתאבון ירוד.
בחלוף הימים עם הרבה אהבה, סבלנות וחום, ניקה התרצתה ונרגעה והאמון שלה בי נותן אותותיו.
כיום ניקונת יותר נינוחה, נהנית מפינוקים ומתמסרת בקלות לליטופים ומגע.
היות וכך, לדעתי הייתי ממתינה מעט עם המפגש בניכם.
וללא כל קשר לניקה - ביתי פתוח בפניך מתי שתרצה.
אשמח לקבל דעות נוספות של גולשים.
הופעתך שוב בחייה והסתלקותך, עלולה להכאיב, לטלטל ריגשית את ניקה ולגרום לנסיגה בהתנהגותה.
כידוע לך ניקה היתה קשורה אליך מאוד (עם האהבה שהרעפת עליה, אין כל פלא) וגעגועיה הקשים שלה אליך לאחר עזיבתך אותה, התבטאו אצלה בדיכדוך ועצב רב, בנשיכות וסרוב לקרבה ובתאבון ירוד.
בחלוף הימים עם הרבה אהבה, סבלנות וחום, ניקה התרצתה ונרגעה והאמון שלה בי נותן אותותיו.
כיום ניקונת יותר נינוחה, נהנית מפינוקים ומתמסרת בקלות לליטופים ומגע.
היות וכך, לדעתי הייתי ממתינה מעט עם המפגש בניכם.
וללא כל קשר לניקה - ביתי פתוח בפניך מתי שתרצה.
אשמח לקבל דעות נוספות של גולשים.
Re: מה לעשות
אני מצטרף לדעתה של אביבה,לדעתי מוקדם מידיי ויכול לגרום לניקה בילבול וגעגועים.