ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לכבוד חג החירות - כמה תמונות
מנהל: מפקחים
לכבוד חג החירות - כמה תמונות
יש תמונות יותר טובות, אבל לא העברתי הכל למחשב
בכל מקרה, רציתי לחלוק כמה תמונות של תוכים וציפורים מהטיול באוסטרליה
מקווה שתאהבו
בכל מקרה, רציתי לחלוק כמה תמונות של תוכים וציפורים מהטיול באוסטרליה
מקווה שתאהבו
Re: לכבוד חג החירות - כמה תמונות
אני אתקן, תוכים ציפורים ועופות כחולים מוזרים !
הכחול והציפור עם המקור הארוך צולמו בשבי, אגב.
איזה מדהים, לשבת במרפסת בבוקר עם כוס קפה, לראות 7-8 גאלות מטר וחצי ממני "שותים" טל מהדשא...
והקקדו צהובי הציצית, מדהימים.. ראיתי כמה באמצע סידני, בחצות, עפים כמו עטלפים בארץ... אין לי מושג
מה הם חיפשו בשעה כזו (:
קצת הקדמתי, ובטח יפתחו אשכול בנושא, אבל שיהיה חג שמייח, ומומלץ בחום חופשה ארוכה באוסטרליה!
אין מילים לתאר את הנופים והטבע הקסום, האנשים כל כך נחמדים... חופים נקיים וחלומיים, במיוחד לגולשים שבינינו.
מומלץ!
הלוואי שיכולתי לגור שם
הכחול והציפור עם המקור הארוך צולמו בשבי, אגב.
איזה מדהים, לשבת במרפסת בבוקר עם כוס קפה, לראות 7-8 גאלות מטר וחצי ממני "שותים" טל מהדשא...
והקקדו צהובי הציצית, מדהימים.. ראיתי כמה באמצע סידני, בחצות, עפים כמו עטלפים בארץ... אין לי מושג
מה הם חיפשו בשעה כזו (:
קצת הקדמתי, ובטח יפתחו אשכול בנושא, אבל שיהיה חג שמייח, ומומלץ בחום חופשה ארוכה באוסטרליה!
אין מילים לתאר את הנופים והטבע הקסום, האנשים כל כך נחמדים... חופים נקיים וחלומיים, במיוחד לגולשים שבינינו.
מומלץ!
הלוואי שיכולתי לגור שם

מצטער עם אני מתפרץ באמצע של ההעלה של התמונות
אבל איזה יפיםםםםםםם
הגאלות בעיקרררר
מדהימיםםם
אבל איזה יפיםםםםםםם
הגאלות בעיקרררר
מדהימיםםם
וואו מדהים
איזה מגניב זה ללכת לטייל ופתאום
מתעופף אלייך איזה קקדו מגניב
תמונות מדהימות
איזה מגניב זה ללכת לטייל ופתאום
מתעופף אלייך איזה קקדו מגניב
תמונות מדהימות

כול!
מה את פשוט מסתובבת ברחוב ולידך פתאום יש איזה אקלקטוס או קקדו

מה את פשוט מסתובבת ברחוב ולידך פתאום יש איזה אקלקטוס או קקדו
אקלקטוסים לא ראיתי (אני גם לא בטוחה שמוצאם באוסטרליה, תתקנו אותי אם כן)
אבל כן!! הייתי בעיקר בסידני וראיתי שם מינים רבים, בכלל ממה שהבנתי בחלק המזרחי של אוסטרליה הקקדו ועוד תוכים נפוצים יותר.
מה שמדהים זה שכמו שבארץ יש חתולי רחוב, ולרוב הם לא מפחדים להתקרב אליך\להיות בסביבתך, ככה שם הקקדו.
אני לא אומרת שהם לא פוחדים\נרתעים אם תתקרב אליהם, אבל אם זה מיוזמתם והם עם הלהקה, הם לא יפחדו. והם בכ-ל מקום, חמולות, פשוט תענוג לראות אותם חופשיים.
הכרתי בחור שמאכיל קבוע במרפסת שלו כמה קקדו צהובי ציצית, לא ישירות מהיד אבל הוא החזיק קופסת מזון לתוכים
והם קבוע כל בוקר אצלו במרפסת, מתקרבים בחשדנות ואוכלים מהקופסה (:
מעבר לתוכים יש שם המון סוגים של ציפורים וחיות שונות, לדוגמא צילמתי למורים שמהלכים בשעת לילה על חוטי חשמל...
לא ראיתי אפילו חתול\כלב משוטט אחד, בכל התקופה שהייתי שם
הלוואי שבארץ היו קפדניים ככה.. פשוט כאב לב לראות חתולי רחוב שחורים מלכלוך ואוכלים מהזבל
אבל כן!! הייתי בעיקר בסידני וראיתי שם מינים רבים, בכלל ממה שהבנתי בחלק המזרחי של אוסטרליה הקקדו ועוד תוכים נפוצים יותר.
מה שמדהים זה שכמו שבארץ יש חתולי רחוב, ולרוב הם לא מפחדים להתקרב אליך\להיות בסביבתך, ככה שם הקקדו.
אני לא אומרת שהם לא פוחדים\נרתעים אם תתקרב אליהם, אבל אם זה מיוזמתם והם עם הלהקה, הם לא יפחדו. והם בכ-ל מקום, חמולות, פשוט תענוג לראות אותם חופשיים.
הכרתי בחור שמאכיל קבוע במרפסת שלו כמה קקדו צהובי ציצית, לא ישירות מהיד אבל הוא החזיק קופסת מזון לתוכים
והם קבוע כל בוקר אצלו במרפסת, מתקרבים בחשדנות ואוכלים מהקופסה (:
מעבר לתוכים יש שם המון סוגים של ציפורים וחיות שונות, לדוגמא צילמתי למורים שמהלכים בשעת לילה על חוטי חשמל...
לא ראיתי אפילו חתול\כלב משוטט אחד, בכל התקופה שהייתי שם
הלוואי שבארץ היו קפדניים ככה.. פשוט כאב לב לראות חתולי רחוב שחורים מלכלוך ואוכלים מהזבל
- מתניה שניידר
- בקיעה

מוצאם של האקלקטוסים זה אוסטליה
מדהים!!!
מדהים!!!
תן חיוך הכל לטובה!!!!!!!!!!!!!!

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
תודה רבה על השיתוף. ממש נהנתי וגם קנאתי.. פעם הבא לקחת אותי בחשבון 
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
ואווו מדהים!!!

"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "