גם לי זה קופץ כל הזמן. צריך פשוט להקפיד לא להירשם לשירותים האלה, זה עולה המון המון כסף וגם אם כן לשים לב לתקנון.
אם כתוב שהמכשיר שלך חסום לספקי תוכן חיצוניים אז כנראה שזה עבד. אם זה עדיין יקרה לך תפנה לחברה שאתה נמצא בה ותבקש לבטל.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבלת SMSים
מנהל: מפקחים
Re: קבלת SMSים

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
894 כתב:גם לי זה קופץ כל הזמן. צריך פשוט להקפיד לא להירשם לשירותים האלה, זה עולה המון המון כסף וגם אם כן לשים לב לתקנון.
אם כתוב שהמכשיר שלך חסום לספקי תוכן חיצוניים אז כנראה שזה עבד. אם זה עדיין יקרה לך תפנה לחברה שאתה נמצא בה ותבקש לבטל.
נטליקי, זאת אותה התשובה שקיבלתי בפעם הוקדמת, הפירוש שלה הוא שמלכתחילה לא הייתי רשום ככה שאין מה להפסיק,
ושאם אני רוצה לפתוח את המכשיר לשירותי התוכן אני צריך לפנות לאורנג'.
השירות לא עולה לי כסף, בדקתי .
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
הבאנר של "איזו חיה אתה" לא בהכרח אומר שמדובר באותו שרות, כך שלהחליט שבגלל שרות מסויים כל שרות המבקש
הכנסת מספר טלפון יהווה בעיה בעתיד אינה אמירה נכונה. לצורך העניין בקישור של "איזו חייה אתה" ישנו גם מספר שרות
לקוחות שאתה יכול לדבר עם מענה אנושי.
בנוסף, כל עוד אינכם מכניסים מספר טלפון ומאשרים אותו ע"י שלחית SMS אין להם אפשרות לחייב. אם החלטתם כן
להשתמש בשרות מסויים כפי שהומלץ תקראו את התקנון \ עלויות.
הכנסת מספר טלפון יהווה בעיה בעתיד אינה אמירה נכונה. לצורך העניין בקישור של "איזו חייה אתה" ישנו גם מספר שרות
לקוחות שאתה יכול לדבר עם מענה אנושי.
בנוסף, כל עוד אינכם מכניסים מספר טלפון ומאשרים אותו ע"י שלחית SMS אין להם אפשרות לחייב. אם החלטתם כן
להשתמש בשרות מסויים כפי שהומלץ תקראו את התקנון \ עלויות.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **