ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אמא יקרה לי!!!
מנהל: מפקחים
אמא יקרה לי!!!
טוב אז הנה לכם סיפור חלקכם בטח מכירים אבל מי שלא.. בבקשה..
http://www.youtube.com/watch?v=wX4giOg60oQ
אין יקרה יותר מאמא!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=wX4giOg60oQ
אין יקרה יותר מאמא!!!!
Re: אמא יקרה לי!!!
סיפור מוכר
אבל אני תמיד אבל תמיד מתרגש כשאני שומע אותו..
אבל אני תמיד אבל תמיד מתרגש כשאני שומע אותו..
לדעתי..... מ-ז-ע-ז-ע
אבל אחרי הכל אני לא יכולה לשפוט. ואכן, אמא יש רק אחת!
אבל אחרי הכל אני לא יכולה לשפוט. ואכן, אמא יש רק אחת!

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטלי
מה מזעזע?
מה מזעזע?
איתי, מזעזע שככה מתנהגים לאמא. גם אם לאמא יש פגם היא עדיין אמא היא עדיין נשאה אותך תשעה חודשים בתוך הבטן שלה והיא עדייין נתנה לך חיים. ולשמוע שככה הוא התנהג אליה מזעזע אותי. ועוד יותר מזעזע אותי שהיא לא סיפרה לו שאין לה עין בגלל שהיא נתנה לו אותה. (זה זיעזוע לטובה..)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני כמעט בטוחה שזה סיפור מעשייה עם מוסר השכל...
יש מלא כאלה (הבת שכותבת להורים, האיש הסיני ובנו הנכה)
אבל מאוד מרגש
אבל מאוד מרגש

זהו אכן סיפור בדיוני.. כדי להמחיש את המוסר השכל.. לא באמת קרה כזה דבר..
בא לך לפנק אותנו לספר אותם ?4007 כתב:אני כמעט בטוחה שזה סיפור מעשייה עם מוסר השכל...
אבל מאוד מרגש
או שתמצאי קישור שלהם באינטרנט ותביאי לנו ?
זה דברים שלימדו בבי"ס.. שעת חינוך (וואו, שנים) אז אין לי קישורים
אני אספר בקצרה כל אחד, כי זה היה מזמן..
הבת - בת כתבה להורים שלה מכתב בו היא מספרת בפרטי פרטים שהיא הכירה בחור, שהיא נכנסה להריון, שהוא הכה אותה, שהיא התמכרה לסמים, שהיא ילדה וגם התינוק היה מכור, ששניהם נגמלו אבל אז היא גילתה שיש לה איידס, שהיא גוססת ובלה בלה בלה כל מיני אסונות, בסוף היא כותבת "סתם, פשוט החלטתי שאני לא רוצה להמשיך ללמוד באוניבריטסה. אני בריאה, אין לי ילדים, פשוט רציתי שתקבלו את החדשות בקלות".
הסיני - היה היה סיני, הבן שלו נפצע ונהיה נכה ברגל אחת. כל אנשי הכפר ריחמו עליו ואמרו "מסכן, הבן שלך נכה", הסיני אמר "נראה".
התחילה מלחמה, כל הבנים גוייסו, אנשי הכפר אמרו לו "מסכן, הבן שלך לא יכול לייצג את המשפחה בכבוד ולהילחם", הסיני אמר "נראה".
כל הבנים מתו במלחמה, ורק הבן של הסיני נשאר חי להקים משפחה. הסיני אמר "רואים מי מסכן?"
משהו כזה. לא זוכרת בדיוק, אבל זו הפואנטה
אני אספר בקצרה כל אחד, כי זה היה מזמן..
הבת - בת כתבה להורים שלה מכתב בו היא מספרת בפרטי פרטים שהיא הכירה בחור, שהיא נכנסה להריון, שהוא הכה אותה, שהיא התמכרה לסמים, שהיא ילדה וגם התינוק היה מכור, ששניהם נגמלו אבל אז היא גילתה שיש לה איידס, שהיא גוססת ובלה בלה בלה כל מיני אסונות, בסוף היא כותבת "סתם, פשוט החלטתי שאני לא רוצה להמשיך ללמוד באוניבריטסה. אני בריאה, אין לי ילדים, פשוט רציתי שתקבלו את החדשות בקלות".
הסיני - היה היה סיני, הבן שלו נפצע ונהיה נכה ברגל אחת. כל אנשי הכפר ריחמו עליו ואמרו "מסכן, הבן שלך נכה", הסיני אמר "נראה".
התחילה מלחמה, כל הבנים גוייסו, אנשי הכפר אמרו לו "מסכן, הבן שלך לא יכול לייצג את המשפחה בכבוד ולהילחם", הסיני אמר "נראה".
כל הבנים מתו במלחמה, ורק הבן של הסיני נשאר חי להקים משפחה. הסיני אמר "רואים מי מסכן?"
משהו כזה. לא זוכרת בדיוק, אבל זו הפואנטה