ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אומנת מחו''ל
מנהל: מפקחים
Re: אומנת מחו''ל
כמות הW
צריכה לבוא לי גודל האומנת
ככל שהאומנת תיהיה גדולה ככה צריך להגדיל את כמו הW
אלי צודק,תתיעץ עם המוכר בהצלחה
צריכה לבוא לי גודל האומנת
ככל שהאומנת תיהיה גדולה ככה צריך להגדיל את כמו הW
אלי צודק,תתיעץ עם המוכר בהצלחה

אליי מחר אני הולך לקנות בקר טמפרטורה מראש העין
וחיפשתי גם הרבה את המנורת חימום ומצאתי היום רק 40 W זה טוב אם לא הכנתי שירטוט תגיד לי עם זה טוב
צבע כחול - פתחי איוורור חיצוני
צבע צהוב - 2 מנורות שמפיצות אור מה שאמרתה שאתה לא ממליץ
צבע שחור - מאוורר
צבע חום - בגלל שאמרתה שהמנורות מפיצות הרבה אור אז כאילו זה יהיה מחיצה וככה לא יהיה הרבה אור
צבע לבן - הפתח שבוא יכנס כל החום לאומנת עצמה ללמטה איפה שנמצאים הגוזלים
וחיפשתי גם הרבה את המנורת חימום ומצאתי היום רק 40 W זה טוב אם לא הכנתי שירטוט תגיד לי עם זה טוב
צבע כחול - פתחי איוורור חיצוני
צבע צהוב - 2 מנורות שמפיצות אור מה שאמרתה שאתה לא ממליץ
צבע שחור - מאוורר
צבע חום - בגלל שאמרתה שהמנורות מפיצות הרבה אור אז כאילו זה יהיה מחיצה וככה לא יהיה הרבה אור
צבע לבן - הפתח שבוא יכנס כל החום לאומנת עצמה ללמטה איפה שנמצאים הגוזלים
- קבצים מצורפים
-
- 40173837.jpg (7.08 KiB) נצפה 1697 פעמים

40 W חלש ,יתכן שהאומנת תגיע לטמפרטורה הנדרשת אבל יקח לה זמן רב יותר.. בכל מקרה אני מדבר איתך באופן תיאורטי ולא מניסיון .
יש לך שירטוט שהכנתי בעבר אתה יכול לעשות כפי שמצויין בו ..
יש לך שירטוט שהכנתי בעבר אתה יכול לעשות כפי שמצויין בו ..
כן אלי אני זוכר את השירטוט אבל אתה אמרתה שמנורות רגילות לא כל כך הכי טוב בגלל האור משהו כזה אז חשבתי שעם תיהיה מחיצה וכאילו המחיצה תסתיר את האור ויהיה פתח שיכניס את כול החום לבפנים עצמה יהיה יותר טוב לא.?

זה בדיוק מה שעשיתי בשירטוט, מחיצה עליה יושב המאוורר כשלמעלה יהיו המנורות שיחממו והאויר יכנס חזרה מהצדדים (מסומן בחיצים).
אם יורשה לי להוסיף דבר נוסף והוא בית המנורה חשוב שיהיה קרמי ולא פסתיק אחרת המנורה תישרף

השמים אינם הגבול
ואפשר לקנות מכל חנות שמוכרים מנורות את הבית מנורה מקרמית למה שאני ניסיתי להשיג מנורה עצמה זה היה קשה ..

כל חנות של בעלי חיים שגם עוסקת בזוחלים מוכרים נורות חימום
לגבי בית מנורה כל חנות למוצרי בניין ימכרו לך
לגבי בית מנורה כל חנות למוצרי בניין ימכרו לך

השמים אינם הגבול
הייתי ברוב החניות שלידיי וביררתי גם באתרים ואין לאפחד מנורות חימום כמה חיפשתי אין כלום
עריכה: שאלה נכון המנורות הם מעל המאוור ויש שם שתי חורים שהם כאילו אמורים להוריד את החום למטה? לא עדיף שהמאוור יהיה למעלה ככזה זה ישר יוריד את החום.?
עריכה: שאלה נכון המנורות הם מעל המאוור ויש שם שתי חורים שהם כאילו אמורים להוריד את החום למטה? לא עדיף שהמאוור יהיה למעלה ככזה זה ישר יוריד את החום.?