ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אומנת מחו''ל
מנהל: מפקחים
Re: אומנת מחו''ל
אלי לגבי האומנת בגלל שזה מנורות אז צריך מידות יותר גדולות עם כן ואם אתה יכול תגיד לי איזה מידות אני צריך תודהה!

אותן מידות, את הבתי מנורה תרכיב על המחיצה העליונה ותתאים את הגובה על פי המצב הקיים.
אז אני צריך להוסיף גם מחיצה בין המנורות ללמטה נכון? אותה מידה כמו של הגג?
ולגבי המאוור אני שם אותו מתחת למנורות או מעליהן
ולגבי המאוור אני שם אותו מתחת למנורות או מעליהן

המאוורר מתחת בשירטוט רואים בבירור.
קניתי כבר כמעט את הכל ב4 אני עושה שיעור נהיגה אז אני יסע לקנות את המאוורר ומחר הנגר כבר יביא לי את האומנת עכשיו שאלה כדאי לי לצבוע אותה כאילו הצבע זה לא מזיק נכון.? אחרי שהוא מתייבש

עדיף היה להדביק פורמייקה כי זה נוח מאוד לניקוי , אתה יכול גם לצפות בטפט רחיץ, יש כאלה דביקים, זה לא זול כל כך ואני חושב שבמחיר הייתה מצפה את האומנת בפורמייקה, תבדוק את האפשרות הזאת.
בכל מקרה עם צבע הייתי נזהר שמיוחד אם אתה מתכוון כבר בזמן הקרוב לאכלס את האומנת.
בכל מקרה עם צבע הייתי נזהר שמיוחד אם אתה מתכוון כבר בזמן הקרוב לאכלס את האומנת.
בסוף אני לא יעשה צבע גם אמרתי לאבא שלי הוא צבעי חח אז יש לו את הקשרים אם הנגר אז הוא עושה לי שתי צדדים פורמייקה
אני יעלה בערב תמונות של כל הדברים תגיד לי עם זה טוב או שאני צריך להחליף משהו תודה
אני יעלה בערב תמונות של כל הדברים תגיד לי עם זה טוב או שאני צריך להחליף משהו תודה

מעולה, ניתן לנקות בקלות ולשמור על היגינה בתוך האומנת.
אוקיי עוד שאלה קטנה אלי לגבי הבקר טמפרטורה זה רק מודד את החום או שזה נגיד ואני קובע טמפרטורה מסיומת ואז שזה מגיע לטמפרטורה הזאת זה מפסיק את המנורות שיעבדו??

אתה קובע בבקר את החום וכשהטמפרטורה מגיעה לחום הרצוי שקבעת הבקר מפסיר אטת המתח למנורות והם מפסיקות לחמם, לאחר זמן מה כשהחום יורד שוב מתחת למה שאתה קבעת (אתה יכול לקבוע מתי שוב הוא יתחיל לעבוד ) הבקר נותן שוב מתח והמנורות נדלקות ומחממות.
כלומר הבקר שומר על טמפרטורה רצויה ע"י כיבוי והלקת הנורות שמפיצות חום.
כלומר הבקר שומר על טמפרטורה רצויה ע"י כיבוי והלקת הנורות שמפיצות חום.