ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני לא יודעת אם בעבר שאלתי את השאלה הזאת אבל אני אשאל שוב בכל מקרה..
אני רוצה להכין סרטון ולשים שיר ברקע.. אבל כשאני שמה את הסרטון ואת השיר ביחד אז זה כאילו משמיע את הסרטון ואת השיר.. אבל לא מראה תמונה בסרטון..
מה לעשות כדי שהסרטון יעבוד וגם השיר? (אני יודעת איך להשתיק את הקול של הסרטון פשוט אני רוצה שגם ייראו את הסרטון..)
אם את יודעת להשתיק את הסאונד של הסרטון כל מה שנותר לך הוא להוסיף רצועה של סאונד כרצועה נוספת.
לא באותו LINE אלא כ-LINE נוסף. למה כשאת משתיקה את הסאונד את לא רואה סרטון?
כשאת מוסיפה סרטון יש לך ליין עריכה לוידאו וליין עריכה לסאונד. זה לא צריך להיות מושפע אחד מהשני.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תראה. שמתי וידיאו, שמתי שיר. השתקתי את הקול של הוידאו. השיר התנגן הכל טוב ויפה.. אבל הסרטון נעצר על התמונה הראשונה שלו. כלומר בסרטון אייס כביכול מחזיקה עם הרגליים שלה בעט ואז מתהפכת. העניין הוא, שהשיר רץ כרגיל אבל הסרטון לא זז.
אין לי מובי מייקר אז אני מראה לך מתמונות שאני מוצא להמחשה.
בכחול - קובץ הוידאו והאודיו שבאים יחד, את צריכה להנמיך את מה שבכחול.
בירוק - קובץ האודיו הנפרד שאת מעוניינת לשים.
לפי הבנתי את פעולת כשורה. אין כל קשר בין עריכת האודיו בצורה כזו או אחרת לבין זה שהוידאו "נתקע".
לדעתי זו כבר בעהי בתוכנה, לא מצליח לחשוב על משהו אחר. אני הייתי מנסה בכל זאת לרנדר ולראות
אולי ברינדור סה"כ הוא ינגן ורק בתצוגה המקדימה ישנה בעיה.
קבצים מצורפים
a1.JPG (55.56 KiB) נצפה 3125 פעמים
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
וואי איזה באסה. אין זה כאילו הסרטון לא זז... נתקע על התמונה הראשונה שלו ולא זז.. אני אנסה להוריד תוכנה אחרת קלילה וטובה. יש לך משהו להמליץ לי אולי? (אני יודעת שביקשתי את זה המון אז סליחה)