ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מיקום של תאים להטלה
מנהל: מפקחים
מיקום של תאים להטלה
שלום לכם יש לי שאלה והיא בנוגע למקום שתאי ההטלה צריכים להיות האם צריך לשים אותם הכי גבוה שאפשר או שאפשר לשים גם במקום נמוך?
Re: מיקום של תאים להטלה
דורון היי,
נהוג למקם את תאי ההטלה למעלה,ישנה עדיפות שתא ההטלה ימוקם במקום בכלוב בו יש פחות אור והמקום אפלולי,על
אף שנהוג אני מציין שראיתי בית גידול של מגדל ותיק ומוכר(בעל ניסיון רב ביותר) בשם אפי אביטבול המגדל מספר זוגות ג'אקו ותאי ההטלה שלו ממוקמים
יחסית נמוך,אציין שאין ויכוח עם העובדה שהזוגות מתרבים ללא בעייה,שוב אני נוהג למקם את תאי ההטלה במקום הגבוה ביותר שמתאפשר לי בתא.
נהוג למקם את תאי ההטלה למעלה,ישנה עדיפות שתא ההטלה ימוקם במקום בכלוב בו יש פחות אור והמקום אפלולי,על
אף שנהוג אני מציין שראיתי בית גידול של מגדל ותיק ומוכר(בעל ניסיון רב ביותר) בשם אפי אביטבול המגדל מספר זוגות ג'אקו ותאי ההטלה שלו ממוקמים
יחסית נמוך,אציין שאין ויכוח עם העובדה שהזוגות מתרבים ללא בעייה,שוב אני נוהג למקם את תאי ההטלה במקום הגבוה ביותר שמתאפשר לי בתא.
מלאכים יש רק בשמים
הגקואים מתרגלים לכול מצב ותנאים שיש למגדל זה רק ענין של זמן
אצלי הקופסאות נימצאות יחסית נמוך בגלל צורת הכלובים אצלי
מלאכים יש רק בשמים
ואני פו תמיד לשרותכם הכניסה חינם
אצלי הקופסאות נימצאות יחסית נמוך בגלל צורת הכלובים אצלי
מלאכים יש רק בשמים
ואני פו תמיד לשרותכם הכניסה חינם
- קבצים מצורפים
-
- DSCF0007.JPG (330.65 KiB) נצפה 4061 פעמים
מדהים אפי,אדם מדהים ומגדל ענק,אני אישית לעולם לא שבע מלראות את הגוזלים לאחר בקיעתם
אין ספק שיש מה ללמוד מאפי.
בקשר לעזרה שאפי נוהג להושיט אני לא בטוח שאפי זוכר אך מעט לאחר תחילת דרכי כשביקשתי
ייעוץ כלשהו אפי היה היחיד שענה לי וענה לי נכון ללא ניסיון לעשות קיצורי דרך או להסתיר מידע,
מספר מצומצם של חברים כמו אפי דחפו את עוזי ואותי להקים את האתר על מנת שנוכל לתת תשובות ועזרה
למגדלים.
אני מאחל לך רק הצלחות בכל תחום
אין ספק שיש מה ללמוד מאפי.
בקשר לעזרה שאפי נוהג להושיט אני לא בטוח שאפי זוכר אך מעט לאחר תחילת דרכי כשביקשתי
ייעוץ כלשהו אפי היה היחיד שענה לי וענה לי נכון ללא ניסיון לעשות קיצורי דרך או להסתיר מידע,
מספר מצומצם של חברים כמו אפי דחפו את עוזי ואותי להקים את האתר על מנת שנוכל לתת תשובות ועזרה
למגדלים.
אני מאחל לך רק הצלחות בכל תחום

אפי ברוך הבא.אני שמחה לפגוש אותך שוב וכאן. אני יודעת שנלמד ממך הרבה.
שתהיה כנסתך לאתר בשעה טובה
אווה
שתהיה כנסתך לאתר בשעה טובה

אווה

תודה על התשובות אתם אחלה