ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הפינקים שלי לא מקננים ולא אוכלים את מזון הביצים

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
שרי
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

הפינקים שלי לא מקננים ולא אוכלים את מזון הביצים

שליחה על ידי שרי »

שלום רב כבר עבר די זמן מאז שקניתי את המזון ביצים לא שיש לי על זה ביקורת אבל הם לא אוכלים ביכלל מה שקורה שהם אוכלים את האוכל שלהם הרגיל ונישאר תמיד בתחתית אני כבר לא יודעת מה לעשות הציפורים שלי בעייתים לגבי הנקבה היא התחילה להיכנס לתא האטלה אבל בלילה היא לא ישנה איתו והיא לא מקננת החלפתי לה לחומר קינון אחר ממש מעולה והיא לא נוגעת בזה אולי יש לה בעיות או שהיא מקננת רק שהיא מעוברת? תודה מראש על הסבלנות והעזרהתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: הפינקים שלי לא מקננים ולא אוכלים את מזון הביצים

שליחה על ידי eli_lea »

איך את נותנת להם את מזון הביצים ובאיזו כמות?

לגבי הקינון, אני חושב שאת ממהרת מידי לעשות שינויים וזה לא טוב, אני מציע לך להיות סבלנית יותר, פחות הפרעות ושינויים יעו להם רק טוב, בסך הכל הנקבה ממש חדשה ומעט זמן עם הזכר, תני להם להסתגל זה לזו, להכיר יותר טוב ולהחליט ביחד מתי יגיע הזמן שיש להביא לעולם צאצאים. את נותנת להם אוכל טוב תנאים טובים והרבה אהבה נשאר רק להיות בעלי סבלנות.
שרי
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי שרי »

היי תודה אני נותנת להם כפית מזון ביצים אולי הם לא אוכלים את זה כי זה דליל
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

שרי מזון הביצים מורכב כך שחלקו ממש כמו חול וחלקו גרגירים , יתכן שהציפורים אוכלים את הגרגירים ואת האבקה יותר מותירים למטה, נסי לפזר את המזון ביצים על הירקות ומצד שני הקטיני את הכמות, לזוג פינקים כפית מזון זה ממש כמו שלנו חבית תמונה , הם לא חייבים לאכול ולגמור את הכל באותו יום ואם נשאר וזה לא מעורבב או שהתרטב אפשר להשאיר את המזון למחרת. גם אם הציפורים יאכלו מעט זה עדיין יתן להם חיזוק ויטמינים ומראה יפה יותר. בהצלחה.
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”