ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום העוסק בקנייה, מכירה ומסירה של תוכים, מזון לתוכים, כלובים לתוכים וציוד נלווה.
לאחר פרסום יש להמתין לאישור, לא יתקבלו פרסומי סחר. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
למכירה מטליות לחות לחיטוי.
בכל קופסא: 160 מטליות. מחיר: 30 שקל ליחידה\קופסא.
ניתן לאסוף מ-2 נקודות:
דרום לפנות ל-eli_lea:
מרכז (פ"ת) לפנות ל-uzibu:
* או במשלוח ע"י דואר במספר אפשרויות, כגון: גוביינא.
מעולה לחיטוי אומנות, מדגרות,כלובים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
רמי תאמין לי לא משנה לי 50 או 100 אני לא אוהב שעובדים עליי אני אקבל את הכסף חזרה
והבאתי לך מה כותב שלומי אז אל תגיד לי הוא כותב ככה-
"בעצם הרווחתי שני דברים האחת חיטוי טוב של תחתית הכלוב בנוסף במקום לעשות שטיפה של כל הכלוב פעם בחודש אם אקונומיקה
להסרת חיידקים אני פשוט מנגב אם המגבונים את כל הכלוב וכך יש רווח כפול של חיטוי ודאי...חברים בהצלחה תהנו מהמוצרים חשבנו עליכם רבות נכון שזה עולה כסף אבל כך זה בחיים כל דבר עולה כסף השאלה כמה אני משקיע בתחביב שלי...בהצלחה לכולם."
חשב על הכיס שלו לא עליי אז מה אתה אומר לי ירד המחיר?
אבל עזוב אותך משטויות העיקר שלנו מוכרים את זה במחיר עלות
עוזי אחרי שאני קורא
זה ממש מצחיק אותי.... שי להם של בדיחה של אתר איך יש להם חוצפה כזות גדולה לעבוד על מגדלים בעניים
וזה התחיל עים מזון. מגדל קונה שק ב 220 ומוכר ב280 למגדל אחר זה עבד יופי. ואז מכניסים מוצרים נוספים לסל הקניות של המגדל .
במקום לעמוד מול היבואנים של המזון ולהוריד מחיר הם רק מקפיצים אותו לשמים
ועל הדרך דופקים את כול הענף וגם את עצמם אבל מאחור. הם לא רואם מה יקראה בעוד שנה למחיר הוא לא ירד הוא רק יעלה וחבל
שאנחנו עוזרים להם בזה
ועוזי אם התחלתה עים מוצר אחד. אני מקווה שהמגמה שלך להמשיך במוצרים אחרים מענינים אף יותר
נערך לאחרונה על ידי rokokokn ב 18 מרץ 2008 14:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
רמי, כמובן שאני אזמין כאן ולא שם.
קראתי את כל מה שכתבו על המוצרים שלהם גם את מחירים. זה לא טעות אנוש.
אם זה היה טעות אנוש הם היו מתקנים את זה מזמן ליאור צודק זה ממש מרגיז שעובדים עליך.