ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הטלה מחוץ לקן
מנהל: מפקחים
הטלה מחוץ לקן
הבוקר הנקבה הטילה מחוץ לקן.
לקחתי את הביצה ושמתי בצד היא לא נשברה.
כמה זמן יכול לעבור מרגע ההטלה עד לתחילת הדגירה?
יש טעם בכלל לשמור על הביצה אם היא הוטלה מחוץ לקן?
לקחתי את הביצה ושמתי בצד היא לא נשברה.
כמה זמן יכול לעבור מרגע ההטלה עד לתחילת הדגירה?
יש טעם בכלל לשמור על הביצה אם היא הוטלה מחוץ לקן?
Re: הטלה מחוץ לקן
שים את הביצה בקן , לא הבנתי מה הכוונה ב"בצד" , בכל מקרה תעביר את הביצה לקן ותמתין, במקרים כאלא אין הרבה לעשות אלא להמתין מבלי להפריע ולראות כיצד מתפתח.
בצד זה בקופסה חשוכה עם תערובת כנרים.
בכל מקרה אין בעיה אני יניח אותה בקן.
בכל מקרה אין בעיה אני יניח אותה בקן.
בוקר טוב לפני
10 דקות היא הטילה עוד ביצה הפעם בתוך הקן (לתזכורת ביצה אחת היא הטילה אצל המוכר את השנייה מחוץ לקן ואני שמתי אותה בקן והשלישית היום).
אבל היא עדיין לא דוגרת בכלל זה אופייני?
10 דקות היא הטילה עוד ביצה הפעם בתוך הקן (לתזכורת ביצה אחת היא הטילה אצל המוכר את השנייה מחוץ לקן ואני שמתי אותה בקן והשלישית היום).
אבל היא עדיין לא דוגרת בכלל זה אופייני?
כבר התקדמות
, תמתין בסבלנות, בינתיים תן לה את המרחב שלה , היא צריכה ביטחון ושלווה , אם תדאג לכך שהיא תהיה נינוחה ותחוש ביטחון יתכן מאוד שהיא תתחיל לדגור. אתה יכול לצלם את הכלוב והקן?
תמונות בבקשה ועל הדרך את הרד פקטור והברונזה הזכרים שלי.
נערך לאחרונה על ידי moraliroi ב 25 מאי 2010 13:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
ועוד תמונות
נערך לאחרונה על ידי moraliroi ב 25 מאי 2010 13:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמו שאתם רואים למעלה מתגוררים זכר ונקבה של ברוזנה קהה מופרדים. הזכר הוא לא האבא של הבצים שהיא מטילה.
מתחת זכר ונקבה של רד פקטור מופרדים עם תא הטלה וחוטי יוטה לנקבה שבנתיים לא בונה.
מתחת זוג צ'פרים מופרדים שכרגע לא נראים בכיוון לעשות משהו הזכר לא שר והנקבה עייפה.
לכולם יש תערובת כנרים ומזון ביצים לכמה שעות ומים שמוחלפים כל יום. וכמובן אבן סידן.
אשמח לקבל עצות יעול אם יש כאלה.
מתחת זכר ונקבה של רד פקטור מופרדים עם תא הטלה וחוטי יוטה לנקבה שבנתיים לא בונה.
מתחת זוג צ'פרים מופרדים שכרגע לא נראים בכיוון לעשות משהו הזכר לא שר והנקבה עייפה.
לכולם יש תערובת כנרים ומזון ביצים לכמה שעות ומים שמוחלפים כל יום. וכמובן אבן סידן.
אשמח לקבל עצות יעול אם יש כאלה.
מדוע הקטנת את התמונות כל כך..קשה לראות ממש בבירור, אם אתה יכול תעלה תמונות ברורות וגדולות יותר ואני אחליף את הקיימות.
מתחת להודעה יש אפשרות לצרף קובץ , לחץ על Browse תמצא את התמונה ולאחר מכן לחץ "צרף קובץ".
מתחת להודעה יש אפשרות לצרף קובץ , לחץ על Browse תמצא את התמונה ולאחר מכן לחץ "צרף קובץ".